Millennium Bank returneaza pana la 100 lei lunar pentru cumparaturile cu cardul de debit atasat Contului de salariu

Data publicarii: 05-09-2011 | Finante-Banci

Clientii Millennium Bank pot primi bani inapoi pentru cumparaturile efectuate cu cardul de debit atasat Contului de salariu. Noua facilitate Card cu Bani Inapoi returneaza clientilor pana la 100 de lei lunar din valoarea cumparaturilor efectuate in supermarketuri si benzinarii de pe teritoriul Romaniei. Clientii primesc bonusul in urmatoarea luna direct in contul lor de salariu si il pot folosi oricum doresc.

"Aceasta noua facilitate diferentiaza in mod semnificativ oferta de Cont de salariu a Millennium Bank, oferindu-i un real avantaj competitiv pe piata romaneasca prin intermediul unui beneficiu tangibil si consistent pentru client. Decizia de a recompensa platile efectuate la supermarketuri si benzinarii este strans legata de comportamentul clientilor, statisticile noastre indicand ca doua din trei cumparaturi achitate cu un card de debit in Romania sunt realizate la aceste categorii de comercianti. Cardul cu Bani Inapoi este un card de debit, si nu de credit, asadar clientii nu platesc nicio dobanda si, in plus, primesc bonusuri in bani”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Clientii primesc inapoi 3%, in limita a 100 de lei lunar, din valoarea cumparaturilor de minimum 300 de lei. Suma minima de 300 de lei poate fi cumulata dintr-un numar nelimitat de tranzactii la supermarketuri si benzinarii, indiferent de valoarea individuala a acestora.

Contul de salariu al Millennium Bank este destinat clientilor care isi transfera in mod regulat salariul la banca. Contul este disponibil in lei si are zero comision de administrare, zero comision pentru retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank, precum si pentru doua retrageri pe luna de la bancomatele altor banci, zero comision de administrare pentru serviciile Internet Banking si Call Center si zero comision de administrare, in primul an, pentru cardul de debit atasat contului.



Ultimele stiri pe BankNews.ro: