Lidl angajeaza copywriteri, graficieni media si decoratori de magazine. VEZI JOBURILE

Data publicarii: 09-09-2011 | HR/Cariere

Dupa achizitia si rebrandingul retelei de magazine Plus, grupul german de retail Lidl, unul dintre cei mai mari discounteri la nivel european, intra acum in faza de promovare pe piata romaneasca si recruteaza specialisti de profil.

Lidl angajeaza in prezent copywriteri, graficieni media si specialisti in decorarea de magazine, pe langa multe alte posturi din marketing, vanzari, logistica sau dezvoltare, potrivit site-urilor de joburi.

Cei care vor sa-si trimita CV-ul pentru posturile de redactori texte publicitare sau copywriteri trebuie sa fie absolventi de jurnalistica, relatii publice sau comunicare, cu minim 2 ani de experienta in intr-o agentie media sau in presa scrisa. O conditie mai dificil de indeplinit este cunoasterea limbii germane. Vezi aici anuntul de recrutare.

Posturile de graficieni media la Lidl presupun studii de designer media, cunoasterea celor mai utilizate programe DTP, in special InDesign, Photoshop si Illustrator. Graficienii vor avea in sarcina stabilirea layout-ului si verificarea continutului pentru materialele publicitare tiparite de Lidl in Romania (detalii despre job aici).

Specialistii in decorare magazine trebuie sa coordoneze amplasarea materialelor publicitare in magazine si sa mentina relatia cu furnizorii de productie publicitara. Se cer cunostinte solide de MS Office, limba engleza (germana constituie un avantaj), tehnici de productie publicitara si branding interior si experior. Detalii despre posturi aici.

Vezi si alte joburi vacante la Lidl Romania aici.

Sursa Realitatea.net



Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: