CITR: Cel putin cinci investitori vor participa la negocierile pentru City Mall

Data publicarii: 12-09-2011 | Actualitate

 


 

Cel putin cinci investitori vor depune garantia si vor participa la negocierile directe pentru preluarea centrului comercial City Mall, insa numarul celor interesati va creste in urmatoarele zile, estimeaza Casa de Insolventa Transilvania (CITR), lichidatorul judiciar al City Mall.

 

"Estimam ca participarea va fi si mai mare, pentru ca numarul investitorilor care au demarat proceduri de due diligence este mai ridicat si, probabil, acestia asteapta ultimele zile pentru inscriere", a declarat Andreea Anghelof, Managing Partner Casa de Insolventa Transilvania.

Potrivit unui comunicat al CITR, la acest moment exista cinci investitori care vor participa la negocierile directe pentru preluarea centrului comercial, toti acestia fiind pregatiti sa depuna si garantia de participare de 5%, lucru care, in opinia lichidatorului judiciar, demonstreaza interesul crescut fata de achizitionarea City Mall in cel mai scurt timp. Termenul limita de depunere a ofertelor in vederea achizitionarii City Mall este 16 septembrie 2011.

Demararea negocierilor directe pentru valorificarea City Mall se face la pretul de evaluare de circa 21 de milioane de euro, care a reiesit dupa analiza conditiilor actuale de piata si rezultatul licitatiilor deja derulate.

Procedura de negociere directa pentru valorificarea City Mall a fost demarata incepand cu luna august 2011, prin publicarea anuntului pentru depunerea ofertelor de participare la negocierea directa.

CITR reprezinta este o importanta casa de insolventa din Romania, reprezentand un liant intre debitoare si ceilalti participanti in procedura (institutii publice, creditori bugetari, banci si furnizori de utilitati sau de alte materii prime).

Compania detine birouri in Bucuresti, Cluj, Alba Iulia, Arad, Brasov, Iasi, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Timisoara. Din portofoliul companiei fac parte nume importante precum Leonardo, Flanco, Diverta, Tiago Malls, Boom, Fortus Iasi, etc.

Sursa: Agerpres.ro.