Dezvoltatorii de malluri au iesit din criza si deschid proiecte de 500 mil. euro

Data publicarii: 12-09-2011 | Imobiliare



Toamna acestui an va fi pentru piata mallurilor cea mai buna din ultimii trei ani. Sapte proiecte noi cu o suprafata inchiriabila de 300.000 mp se vor deschide in Bucuresti si in tara.

Sapte proiecte comerciale de dimensiuni mari se vor deschide pana la finalul acestui an in Arad, Oradea, Craiova, Constanta, Iasi, Botosani si Bucuresti dupa ce investitorii din piata mallurilor au revenit puternic, atrasi de reluarea planurilor de expansiune ale retailerilor internationali.
In primii doi ani de criza dezvoltarea centrelor comerciale s-a oprit brusc, dar pe finalul acestui an se poate vorbi chiar de efervescenta, tinand cont ca pe piata ar urma sa fie lansate proiecte cu o suprafata inchiriabila de circa 300.000 de metri patrati, in urma unor investitii cumulate de circa jumatate de miliard de euro.

Cele mai mari proiecte vor fi deschise in Craiova, Constanta si Iasi, in timp ce in Bucuresti va fi deschisa prima etapa a parcului comercial Colosseum de pe Soseaua Chitilei, respectiv magazinele Leroy Merlin si Carrefour, cu o mica galerie comerciala.

Integral in Zf.ro.