Retailerii fac mii de angajari in supermarketuri. Ce joburi ofera Real, MIC.RO sau IKEA

Data publicarii: 14-09-2011 | HR/Cariere



Mizand pe iesirea din criza si pe revenirea consumului, retailerii autohtoni au inceput sa faca recrutari masive pentru magazinele deja existente sau pentru cele pe care intentioneaza sa le deschida pana la sfarsitul anului. Angajatorii au inceput sa posteze pe site-urile de recrutare din ce in ce mai multe anunturi de angajare, cateva sute dintre acestea fiind disponibile in cele mai cunoscute lanturi de supermarketuri din tara.


De exemplu, lantul de supermarketuri Real o scos la concurs mai multe zeci de joburi in mai multe locatii din tara, cele mai multe dintre ele fiind pentru directori de magazine, sefi de raion, casieri, brutari, macelasi sau vanzatori.

 

Pentru pozitia de director de magazin, retailerul cauta oameni care sa maximizeze profitului si sa consolideze imaginea brandului in piata.

 

Candidatii pentru acest post trebuie sa aiba studii superioare, preferabil in domeniile economic sau administrarea afacerilor, sa aiba experienta in retail, in retele de magazine hypermarket, sa fie disponibili pentru calatorii sau relocare si sa cunoasca foarte bine limba engleza. 

Integral in InCont.ro.