Romanii care au o drujba sau trei vaci nu primesc ajutoare la incalzire

Data publicarii: 15-09-2011 | Actualitate



Romanii care au drujba, masina, motoreta, scuter, depozite bancare de peste 3.000 de lei sau trei vaci nu vor primi ajutoare la incalzire.

Conform normelor de aplicare a OUG 70/2011 ce reglementeaza "masurile de protectie sociala in perioada sezonului rece", romanii care au casa de vacanta, piscina, sauna, salupe, barci cu motor, iahturi, tractor, presa de ulei sau moara de cereale, autoutilitare, autocamioane de orice fel sau remorci, autobuze si microbuze nu primesc ajutoare la incalzire in acest sezon rece.

De asemenea, nici cei care detin motociclete, motorete, scutere si masini cu o vechime mai mica de zece ani, "cu exceptia celor adaptate pentru persoanele cu handicap sau destinate transportului acestora sau persoanelor dependente precum si pentru uzul persoanelor aflate in zone greu accesibile" nu vor primi ajutor de la Guvern, potrivit Mediafax.

Nu vor primi ajutor nici cei care au un teren mai mare de 1.000 de metri patrati la oras si 2.000 de metri patrati la sat, chiar daca este vorba de terenul pe care se afla locuinta. Nici detinatorii de terenuri arabile, forestiere, de fanete, vii, livezi, gradini de legume si flori cu suprafete mari nu se califica pentru a primi ajutor de incalzire. 

Integral in InCont.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: