Piata imobiliara da semne de viata: santierele sunt inca putine, dar sunt

Data publicarii: 16-09-2011 | Imobiliare

Un santier mare in Floreasca, unde este construita cea mai inalta cladire din Bucuresti, un altul langa Politehnica, unde se ridica de asemenea o cladire de birouri langa cel mai scump mall; se mai construieste si in Pipera, dar si in Piata Charles de Gaulle, proiecte mai mici, iar alte dezvoltari stau sa inceapa in toamna acestui an; nu mai este exuberanta din 2007-2008, dar nici inghetul din ultimii doi ani.

Pe piata spatiilor de birouri din Bucuresti anul trecut a fost anuntat un singur proiect nou, si anume, prima etapa a parcului de birouri Hermes Business Campus din Pipera, primit cu reticenta la vremea respectiva inclusiv de catre consultantii imobiliari prezenti la evenimentul de lansare organizat in Ambasada Belgiei.

In liniste, UniCredit semna cu Bog'Art un contract pentru realizarea unei cladiri de 15 etaje in Piata Presei Libere, a carei constructie a avansat puternic in acest an, structura metalica fiind ridicata. Pana la sfarsitul anului ar trebui montata si fatada, astfel ca in primavara banca sa isi poata ocupa noul sediu.

Integral in Zf.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: