Afla cine sunt castigatorii Premiilor Clubului Roman de Presa, editia 2011

Data publicarii: 23-09-2011 | Media

Premiile Clubului Roman de Presa (CRP), aflate la cea de-a X-a editie, au fost decernate joi seara, in Capitala, reinnoind o traditie, dupa o absenta de doi ani a acestor distinctii.Gazda ceremoniei de decernare a Premiile pentru creatie jurnalistica, editia 2011, a fost presedintele CRP, Indira Crasnea, scrie Mediafax.

Aceasta a mentionat ca aceasta editie a Premiilor pentru creatie jurnalistica a fost mai putin conformista in alcatuirea juriilor, iar "palmaresul arata ca exista mult talent in presa", premiantii fiind si din generatii diferite.

In cadrul galei, premiul pentru Stire de agentie i-a fost acordat jurnalistului Ovidiu Vanghele, de la Mediafax, pentru o stire despre stenogramele cazului Catalin Voicu: "Voicu: Unim DNA cu DIICOT, il aducem pe Miclescu de la pensie; Al. Mazare: Si nu ne ia iar pe noi?". Membrii juriului la sectiunea Stire de agentie au fost Cristina Liberis (TVR) si Vlad Petreanu (B1 TV), iar premiul a fost sponsorizat de Kanal D.

Distinctia pentru Editorial, presa scrisa i-a revenit lui Andrei Craciun (Adevarul), pentru editorialul "Geniul". Membrii juriului la aceasta categorie au fost Cornel Mihai Ungureanu (Adevarul de Seara Craiova) si Vlad Mixich (Hotnews), iar premiul a fost sponsorizat de Societatea Romana de Radiodifuziune.

Integral in Adevarul.ro