Alico Asigurari Romania se alatura eforturilor de renovare a Spitalului de Copii Sf. Maria din Iasi

Data publicarii: 29-09-2011 | Finante-Banci

Printr-un SMS la numartul 879 fiecare poate dona 2 euro pentru reabilitarea spitalului Sf. Maria

Numar disponibil in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote (nu se percepe TVA)

Alico Asigurari Romania sustine campania umanitara de stragere a fondurilor necesare pentru renovarea Spitalului de Copii Sf. Maria din Iasi, cea mai importanta unitate sanitara din regiunea de nord-est a tarii. Infiintata in 1970, institutia are nevoie urgenta de reabilitare pentru ca cei peste 60.000 de copii cu varste de pana la 18 ani care sunt tratati anual in aceasta unitate medicala sa poata beneficia de cele mai bune tratamente. 

Actiunea este organizata de Fundatia Scheherazade, aflata la al doilea mare proiect de acest gen dupa finalizarea cu succes a campaniei de renovare a Spitalului Marie Curie din Bucuresti.

Alico Asigurari urmeaza o lunga traditie de actiuni caritabile intreprinse in lumea intreaga de grupul MetLife, Inc. din care face parte. Compania depune eforturi semnificative pentru a oferi o viata mai buna copiilor prin cresterea calitatii actului medical, astfel incat copiii care vor avea nevoie de tratament in viitor sa poata primi ingrijire medicala intr-un spital mai curat si dotat cu aparatura performanta.

"Ne alaturam Fundatiei Sheherazade pentru a sprijini aceasta campanie umanitara cu scopul de a oferi copiilor o viata mai buna si mai sigura. Este acelasi scop pentru care noi oferim asigurari de viata ce acorda mai multe sanse pentru viitorul copiilor.

Dorim sa cream un context in care copiii de astazi sa perceapa utilitatea reala a unei asigurari de viata pentru ca ei reprezinta urmatoarea generatie de asigurati din Romania. Asigurarile de viata se bazeaza pe principiul economisirii in prezent pentru a beneficia de avantaje mai tarziu. In mod oarecum similar, prin campania sociala in care ne-am implicat, contribuim acum la strangerea fondurilor pentru ca mai tarziu copiii sa beneficieze de ingrijire medicala de calitate”, precizeaza Theodor Alexandrescu, Director General Alico Asigurari Romania S.A.

In spitalul Sf. Maria, mai multe sectoare sunt in stare de degradare, atat din punct de vedere arhitectural, cat si in ceea ce priveste instalatiile sanitare, electrice si termice. Scopul proiectului este de a incepe renovarea celui de-al 3-lea etaj al spitalului, dedicat chirurgiei pediatrice. Campania de comunicare a proiectului, sub denumirea "Copiii fac bine” se va desfasura pana la inceputul lunii decembrie 2011. Mesajul campaniei este transmis de copii catre parinti, incurajandu-i pe acestia sa faca o donatie de 2 euro pentru renovarea spitalului.

Toti cei care doresc sa contribuie la reabilitarea Spitalului Sf. Maria din Iasi pot trimite SMS la nr. 879.

"Multumim celor implicati in acest proiect pentru intentia nobila de a sustine renovarea spitalului Sf. Maria din Iasi. Sper din tot sufletul in succesul acestei actiuni menite sa schimbe in bine ce este in jurul nostru si sa arate frumosul din inimile celor ce pot ajuta copiii spitalizati”, a afirmat dr. Valentin Munteanu, managerul spitalului Sf. Maria din Iasi.