Promotia 'Pret redus la calatoriile cu trenurile CFR Calatori 'continua pana la sfarsitul lunii noiembrie

Data publicarii: 30-09-2011 | Finante-Banci

• Oferta de calatorii cu pret redus cu 10% la biletele de tren cumparate online si platite cu cardurile MasterCard® sau Maestro® continua pana la 30 noiembrie 2011

• Pe durata campaniei, rulajele au crescut cu 350%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut

 CFR Calatori si MasterCard vor continua sa acorde reducerea de 10% la orice bilet cumparat online, pe site-ul www.cfrcalatori.ro, daca este platit cu un card MasterCard sau Maestro si dupa data de 30 septembrie 2011. Aceasta promotie, care a inceput pe 15 iunie 2011, va fi valabila pana la 30 noiembrie 2011. Biletele cu pret redus pot fi achizitionate numai online, prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce pus la dispozitie de CFR Calatori si Raiffeisen Bank.

Reducerea la plata cu cardurile MasterCard sau Maestro (indiferent de banca emitenta) se acorda la suma finala, dupa ce au fost aplicate si alte eventuale discount-uri acordate de CFR Calatori, cum este cea pentru cumpararea unui bilet dus-intors. Biletele se achizitioneaza de pe site-ul www.cfrcalatori.ro. Clientul se inregistreaza pe site, alege destinatia si selecteaza modalitatea de plata online, cu cardul. Dupa finalizarea tranzactiei, acesta va primi pe mail biletul de calatorie, in varianta electronica. Tiparirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat in tren doar pe baza cartii sale de identitate si a ID-ului de bilet.

"Ne-am propus prin aceasta oferta incurajarea achizitionarii biletelor de tren precum si cresterea sumelor tranzactionate prin serviciul e-commerce, pe site-ul CFR Calatori. Initiativa noastra a inregistrat un real succes in randul utilizatorilor serviciului, acest lucru fiind confirmat de cresterea cu 350% a rulajelor, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut” a spus Mihai Negulescu, director Acceptare Carduri & E-Commerce, Raiffeisen Bank.

"Cresterile spectaculoase inregistrate la platile online cu MasterCard® si Maestro® pe site-ul CFR Calatori sustin trendul de anul trecut, cand tranzactiile in comertul electronic cu carduri MasterCard si Maestro au avut un avans de 49%, iar volumul brut al tranzactiilor de 37%”, a declarat Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. "La succesul campaniei a contribuit si perioada de vara si, implicit, de vacanta. Acum cred ca reducerea este binevenita pentru toata lumea si mai ales pentru studenti, care vor putea sa profite de o modalitate comoda si rapida de a-si cumpara biletele de tren, dar si de un pret mai bun, in weekend-urile cand merg acasa”, a incheiat Gabriel Ghita.

"Am venit in intampinarea dorin elor clien ilor CFR Calatori, de a facilita ob inerea biletelor de tren in trafic intern, in orice moment i din orice zona a arii sau din afara ei, publicul beneficiind in plus i de o reducere de 10% la plata cu carduri MasterCard sau Maestro. Achizi ionarea online a biletelor de tren este o metoda moderna, comoda, simpla si rapida, iar avantajele platii cu cardul sunt atat timpul scurt de cumparare, cat si securitatea tranzactiilor. Comparativ cu accea i perioada a anului trecut, numarul tranzac iilor i volumul incasarilor online a crescut cu peste 300%", a  declarat Dorin Ioan Maer, director general CFR Calatori.

Informatii suplimentare despre utilizarea serviciului Bilete CFR Calatori Online si aceasta oferta sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro.