Cu Depozitul 'Castigi Oricum', clientii Bancpost decid cum vor sa economiseasca

Data publicarii: 01-02-2012 | Finante-Banci

 Bancpost a lansat Depozitul ”Castigi Oricum”, un produs de economisire prin care, indiferent cum aleg sa economiseasca, clientii sunt tot in avantaj!

”Castigi oricum” este un produs de economisire pe 12 luni cu dobanda progresiva care le da clientilor libertatea de a se folosi de banii lor oricand, fara a pierde insa dobanda acumulata in lunile anterioare, in cazul lichidarii inainte de termen. Dobanda depozitului ”Castigi oricum” creste in fiecare luna, iar clientii aleg sa-si foloseasca banii in modul cel mai avantajos pentru ei: ii pot pastra pana la final, cand incaseaza dobanda maxima, sau ii pot retrage oricand fara sa piarda dobanda acumulata in lunile anterioare! Mai mult, clientii care constituie depozitul pana pe 31 martie 2012, pot castiga unul dintre cele 10 premii a cate 2.000 lei.  

”Cu totii vrem sa avem un control deplin al economiilor noastre si sa le putem folosi in modul cel mai avantajos pentru fiecare. Clientii Bancpost vor, pe de o parte, ca resursele lor financiare sa creasca prin intermediul produselor bancare, dar, pe de alta parte, sa isi poata accesa oricand economiile in cazul unor situatii neprevazute. Depozitul ”Castigi oricum” le permite tocmai lucrul acesta. Dupa constituire, clientii pot avea acces la fonduri sau pot lasa banii in cont. Ii pot gestiona prin Fastbanking® si vor sti mereu cat s-a acumulat, lunar, din dobanda.”, a declarat Kyriakos Xydis, Vicepresedinte Distributie Retail Bancpost.

Depozitul ”Castigi Oricum” se adreseaza persoanelor fizice, rezidente si nerezidente, iar suma minima pentru constituire este de 5.000 de lei, euro sau dolari. Rata de dobanda a depozitului creste luna de luna, oferind, inca din prima luna, o dobanda atractiva, ajungand pana la 7,90% pe an pentru lei, 4,50% pe an pentru euro si 3,80% pe an pentru dolari in cazul in care clientul nu lichideaza depozitul inainte de maturitate. Dobanda este fixa, se calculeaza zilnic si se vireaza in contul clientului la fiecare 30 de zile de la data constituirii depozitului, pana la implinirea termenului de maturitate al acestuia. In cazul in care clientul doreste lichidarea depozitului inainte de termen, dobanda aferenta lunilor anterioare nu este afectata. 

Produsul este garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar, in limita plafonului comunicat de acesta, iar veniturile din dobanzi se impoziteaza la sursa, conform legii.

Pentru a facilita accesul la depozit, acesta poate fi constituit si gestionat prin Fastbanking®, serviciul de Internet Banking oferit de Bancpost. La constituirea depozitului ”Castigi Oricum” clientii pot opta pentru un card de credit American Express (in conditiile incadrarii in politica de creditare a Bancpost), cu taxa de emitere a cardului si comision anual "zero”pentru primele 6 luni. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: