Mircea Toader (PDL): Demisia Teodorei Trandafir nu are nicio legatura cu zona politica

Data publicarii: 06-02-2012 | Politica

Deputatul PDL Teodora Trandafir si-a dat demisia din Parlament, invocand pentru gestul sau motive de alta natura decat politice, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, liderul deputatilor democrat-liberali, Mircea Toader.

"Stiam ca isi da demisia, am vazut demisia, discutasem inainte. Astazi (n.r. vineri) si-a depus demisia la Secretariatul General al Camerei. Gestul sau este fundamentat pe boala pe care a avut-o. Va face o declaratie in Parlament, demisia sa nu are nicio legatura cu zona politica. Din ce am discutat, practic, timpul pe care il mai are il dedica profesiei. Declaratia o sa fie ca atare in Parlament", a precizat Mircea Toader. 

Liderul deputatilor PDL a aratat ca, practic, de un an si jumatate "ea nu a mai venit in Parlament, ca o persoana care nu mai este parlamentar". 

Toader a mai precizat ca demisia colegei sale va deveni efectiva in momentul in care va fi anuntata in plenul Camerei. "Intai se discuta in Biroul permanent, se ia act, dupa care se prezinta in plen si, sigur, poate sa spuna: 'mi-am dat demisia fara motivatie' sau da o motivatie. Logic trebuie sa dea o motivatie. Eu nu stiu discursul ei, nu pot sa stiu ce gandeste, dar e clar, daca atata perioada de timp nu a mai fost in Parlament nu cred ca mai are dorinta de a fi parlamentar. Cred ca se intoarce la profesia pe care a avut-o. Ii doresc succes si, repet, nu are nicio conotatie legata de Partidul Democrat Liberal sau alta conotatie politica'', a mai declarat liderul deputatilor PDL. 

Teodora Trandafir a candidat in aprilie 2010 pentru fotoliul de deputat in Colegiul 19 din Capitala, avand-o ca si contracandidat pe Liliana Minca (PSD +PC). Locul de deputat in acest colegiu a ramas vacant dupa demisia Danielei Popa. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: