RCS & RDS reduce cu pana la 70% tarifele pentru apeluri catre destinatii fixe si mobile din Europa

Data publicarii: 08-02-2012 | IT&C

Incepand cu luna februarie 2012, RCS & RDS a redus si a unificat tarifele pentru convorbiri initiate din reteaua sa de telefonie fixa si mobila catre alte destinatii fixe si mobile din Europa, pentru majoritatea abonamentelor. De reducere beneficiaza atat noii clienti, cat si clientii actuali ai RCS & RDS.

Abonatii serviciilor Digi Tel si Digi Mobil au de-acum:

pentru destinatiile fixe din Europa - un singur tarif, 2 eurocenti/minut (2.48 eurocenti/minut, cu TVA inclus);

pentru destinatiile mobile din Europa - 3 tarife unice in functie de zona in care este incadrata tara de destinatie: 


3 eurocenti/minut



5 eurocenti/minut




7 eurocenti/minut

Zona 1: Austria, Franta, Suedia, Turcia si Cipru



Zona 2: Republica Ceha, Danemarca, Finlanda, Germania, Italia, Lituania, Letonia, Marea Britanie, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovenia, Spania, Ungaria



Zona 3: Belgia, Grecia, Irlanda, Italia, Malta, Luxemburg, Polonia, Republica Slovaca, Elvetia, Bulgaria, Croatia, Islanda, Macedonia


Tarifele cu TVA inclus sunt 3.72, 6.2 si 8.68 eurocenti. 

Noile tarife nu sunt valabile pentru apeluri catre destinatiile speciale din aceste tari.

Astfel, tarifele pentru convorbiri si pentru apeluri primite in roaming, in Europa, devin cu pana la 70% mai mici fata de tarifele valabile anterior. 

Abonamentele destinate persoanelor fizice, asupra carora se aplica reducerile de tarife pentru apeluri in Europa, sunt abonamentele de tip Nelimitat, in valoare  de 2.48 euro (Digi Tel Fix 2 Nelimitat, Digi Tel Nelimitat, Digi Mobil Nelimitat) si abonamentul Digi Tel Asociat in valoare de 5 lei. Preturile contin TVA.

Abonamentele destinate companiilor, asupra carora se aplica reducerile de tarife pentru apeluri in Europa, sunt: cele de telefonie fixa Digi Tel Conect, cele cu telefonie fixa si mobila Digi Tel Grup, abonamentele cu convorbiri simultane de pe fix Digi Tel Conect Plus, abonamentele Digi Grup si Digi Flux. Informatii suplimentare legate de modalitatea de aplicabilitate a tarifelor asupra tuturor abonamentelor pentru companii, pot fi obtinute la numarul de telefon 031.400.6500.

Informatii detaliate despre noile tarife sunt disponibile la www.rcs-rds.ro/digi-mobil, la numerele de telefon 031.400.4600, 031.400.7777 si *777 (apelabil din Digi Mobil) sau in oricare dintre punctele de prezenta ale companiei.