PayPoint ofera serviciile de transfer de bani Western Union in magazinele din tara

Data publicarii: 08-02-2012 | Finante-Banci

 PayPoint Romania, unul din principalii operatori de plati in numerar din Romania si Western Union, liderul global in servicii de plati, au semnat un acord de colaborare pentru a permite comerciantilor PayPoint sa ofere clientilor lor serviciul de transfer de bani Western Union prin terminalele multifunctionale PayPoint. PayPoint ofera deja servicii de transfer de bani Western Union pe piata din Marea Britanie. 

"Clientii pot merge acum in magazinul lor de proximitate unde exista un terminal PayPoint, pentru a trimite sau a primi bani atat din afara tarii cat si de pe teritoriul Romaniei, fara a fi nevoiti sa se deplaseze intr-o alta localitate”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director la PayPoint Romania. "De asemenea, clientii vor primi sumele transferate direct in lei, evitand astfel problema unui al doilea drum la o casa de schimb pentru a efectua schimbul valutar”.

"Faptul ca putem oferi serviciile Western Union reprezinta, in acelasi timp, un beneficiu major pentru comerciantii PayPoint, intrucat le permite sa puna la dispozitia clientilor lor inca un serviciu valoros. Totodata, ei beneficiaza de un venit suplimentar, precum si de o crestere a traficului in magazin, atragand un nou tip de clienti si incurajand cheltuielile locale”.  

Declan Daly, Vicepresedinte Regional Western Union pentru Europa Centrala, a declarat: "Western Union ofera servicii rapide, fiabile si la indemana pentru milioane de oameni din intreaga lume. Colaborarea cu PayPoint in Romania va permite accesul la serviciile noastre unui numar si mai mare de persoane care vor putea, astfel, trimite si mai usor bani catre cei dragi lor sau vor putea intra mai repede in posesia banilor care le-au fost trimisi din strainatate in Romania”.

PayPoint este singurul operator din Romania care a inclus serviciile Western Union pe propriile terminale, un avantaj oferit in mod gratuit comerciantilor PayPoint, care nu vor fi nevoiti sa investeasca suplimentar in alte echipamente - cum ar fi calculatoarele - pentru a putea oferi, la randul lor, acest serviciu clientilor. Serviciul a fost conceput astfel incat sa fie usor de folosit si intuitiv in functionare. Tranzactia poate fi realizata in doar cateva minute iar, in cazul in care clientul este si posesorul unui Gold Card Western Union, timpul petrecut in vederea realizarii transferului poate fi si mai scurt. Accesul la serviciile Western Union va fi implementat progresiv in reteaua PayPoint din intreaga tara. Comerciantii interesati pot sa solicite inca de pe acum de la PayPoint asigurarea accesului la serviciile de transfer de bani Western Union pe terminalele PayPoint din magazinele lor.