Ministrul Transporturilor a cerut Curtii de Conturi verificarea contractelor de intretinere a autostrazilor si drumurilor nationale

Data publicarii: 14-02-2012 | Economie

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Alexandru Nazare, a solicitat Curtii de Conturi verificarea contractelor de intretinere a autostrazilor si drumurilor nationale din Romania.

'Am cerut Curtii de Conturi un control privind contractele de intretinere incheiate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania', a declarat, marti, intr-un briefing de presa, ministrul Transporturilor. 

Conform unui comunicat al CNADNR, compania a solicitat luni Curtii de Conturi a Romaniei verificarea derularii tuturor contractelor subsecvente de intretinere vara-iarna incheiate de catre Companie. 

Incepand cu anul 2008, CNADNR a incheiat acorduri cadru privind activitatea de intretinere multianuala a drumurilor nationale si autostrazilor. 

"Va rugam sa binevoiti a analiza si a dispune asupra posibilitatii introducerii in programul de activitate a unor misiuni de control a caror arie de verificare sa cuprinda acordurile cadru si contractele subsecvente incheiate in baza acestora, pentru perioadele de derulare care nu au facut obiectul unei actiuni de control pana in prezent", se arata in adresa transmisa de CNADNR catre conducerea Curtii de Conturi.

Sursa: AGERPRES