Jeffrey Franks va face o vizita in Romania pe 21 februarie si 22 februarie

Data publicarii: 17-02-2012 | Politica

Seful Misiunii Fondului Monetar International pentru Romania, Jeffrey Franks, va face o vizita la Bucuresti, in zilele de 21 si 22 februarie, in urma unei invitatii primite din partea primului ministru Mihai Razvan Ungureanu.

Jeffrey Franks va fi insotit de Istvan Szekely, directorul de tara al Comisiei Europene. 

"La cererea primului ministru roman, recent numit, Mihai Razvan Ungureanu, domnii Jeffrey Franks, seful Misiunii FMI pentru Romania, si Istvan Szekely, directorul de tara al Comisiei Europene, vor face o vizita la Bucuresti, marti 21 si miercuri 22 februarie, pentru a se intalni cu membrii noului guvern, in scopul discutarii evolutiilor economice recente si implementarii programului. Aceasta este o practica obisnuita, cand intr-o tara aflata in program de sprijin din partea FMI si Comisiei Europene se schimba guvernul", arata un comunicat remis, vineri, AGERPRES, de reprezentantul rezident al FMI pentru Romania si Bulgaria, Tonny Lybek. 

FMI precizeaza ca nu se are in vedere o modificare a scrisorii de intentie convenita anterior, in luna februarie, cu ocazia Misiunii Fondului de la Bucuresti.

Sursa: AGERPRES