Banca Comerciala Carpatica crediteaza si in 2012 beneficiarii ajutoarelor de stat APIA pentru bunastarea pasarilor si porcinelor

Data publicarii: 22-02-2012 | Finante-Banci

Banca Comerciala Carpatica continua si in 2012 buna practica de creditare a beneficiarilor subventiilor APIA, demarata in 2011, in baza creditului APIA pentru bunastarea pasarilor si porcinelor, lansat de banca in luna iunie a anului trecut.

"In luna februarie 2012 am semnat cu APIA, FNGCIMM si FNGR o noua conventie privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii ajutoarelor de stat pentru realizarea angajamentelor asumate voluntar in favoarea bunastarii pasarilor, respectiv a bunastarii si protectiei porcinelor valabila in 2012. Astfel, Banca Comerciala Carpatica ofera maxim 80% din suma cuvenita din ajutoarele de stat APIA, iar Fondul de Garantare poate garanta pana la 80% din valoarea creditului acordat de banca. In acest mod, continuam sa sprijinim fermierii si sa contribuim activ la sustinerea agriculturii si a economiei romanesti.”, declara George  Ciobanasu, Director General Adjunct Banca Comerciala Carpatica.

Banca Comerciala Carpatica ofera in prezent clientilor sai produse de prefinantare a subventiilor APIA: creditul APIA FERMA zootehnica (bovine, ovine, caprine), creditul APIA AXA II, creditul APIA SAPS si creditul APIA pentru bunastarea pasarilor si porcinelor .

Mai multe informatii despre aceste produse sunt disponibile pe site-ul bancii www.carpatica.ro, la sectiunea IMM si Corporate > Programe de finantare > Creditele APIA. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: