Campania umanitara ASIROM iti este mereu alaturi!: sprijin pentru romanii izolati de nameti

Data publicarii: Astazi, 23-02-2012 | Finante-Banci

Angajatii societatii ASIROM au venit in ajutorul persoanelor afectate de zapezi si de ger, donand alimente in valoare de 9.000 de euro. In zilele de 13 si 14 februarie, la sediile ASIROM s-a desfasurat o actiune de colectare a donatiilor angajatilor companiei, constand in bani si alimente.

Acestea au fost trimise, in data de 15 februarie, catre centrele locale de colectare ale Ministerului Apararii Nationale si I.G.S.U., care le-au transportat mai departe catre localitatile acoperite de nameti.

Aceasta initiativa a pornit din randul angajatilor ASIROM, care, pe parcursul ultimului an, s-au implicat in diverse actiuni de voluntariat si in campaniile de responsabilitate sociala derulate de companie.

ASIROM a dezvoltat incepand cu anul 2011 un cadru robust de responsabilitate corporativa, sub denumirea generica "Ziua Activitatilor Sociale ASIROM”. Campaniile de responsabilitate sociala si actiunile umanitare au fost derulate, la nivel national, prin intreaga retea a ASIROM.

"ASIROM este o prezenta importanta in viata comunitatii si este un membru activ al acesteia. Strategia de dezvoltare a companiei integreaza, pe langa obiectivele ce tin de performanta si rezultate financiare, pe cele ce definesc profilul unui cetatean responsabil”, spune dna Mariana Diaconescu, presedintele directoratului ASIROM.