29 februarie este ZIUA PE PLUS pentru clientii de carduri de credit Bancpost

Data publicarii: 23-02-2012 | Finante-Banci

Orice cumparatura cu plata integrala efectuata cu cardurile de credit Bancpost in data de 29 februarie este recompensata cu 4% inapoi pe card. Bancpost declara 29 februarie ca "ZIUA PE PLUS” si celebreaza aceasta zi speciala, castigata o data la 4 ani, impreuna cu clientii sai, prin cumparaturi mai ieftine cu 4%. 

"O data la 4 ani ne bucuram de o zi in plus, pe care fiecare dintre noi ar trebui sa o valorifice din plin. Prin campania "29 februarie - ZIUA PE PLUS” ne incurajam clientii sa iasa din cotidian si sa transforme ziua de 29 februarie intr-o zi speciala in viata lor, oferindu-le un sprijin financiar indiferent de modul in care ei aleg sa o petreaca. Totodata, atentia noastra s-a indreptat in aceasta zi si catre cei aflati in dificultate, astfel ca vom directiona o suma de bani catre o cauza sociala, cu implicarea comunitatii noastre Facebook.” a declarat George Georgakopoulos, Director Executiv Senior, Divizia Credite Persoane Fizice, Bancpost. 

Promotia este activata automat pentru toti posesorii de carduri de credit Bancpost, iar suma reprezentand 4% din valoarea tranzactiilor efectuate la comercianti va fi returnata in conturile de card ale utilizatorilor in luna urmatoare. Mai mult, pana in 31 martie 2012, retragerile de numerar efectuate cu cardurile de credit Bancpost beneficiaza de o dobanda de doar 1,5% pe luna, pentru primele trei luni.