Cel mai important eveniment dedicat aparaturii si instrumentelor de masura ROMCONTROLA

Data publicarii: 27-02-2012 | Afaceri

ROMEXPO, cel mai mare organizator de targuri profersionale din Romania, va organiza in perioada 28 februarie - 02 martie 2012 cea de-a XX-a editie a Expozitiei Internationale pentru Aparatura si Instrumente de Masura si Control - ROMCONTROLA.

Evenimentul va include, pe langa expunerea de produse si servicii, forumuri si conferinte de specialitate destinate prezentarii celor mai recente realizari din domeniul aparaturii si instrumentelor de control.

Vizitatorii vor avea oportunitatea sa participe la prezentari ale specialistilor din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti - UPB, Asociatiei Romane a Electricienilor - AREL si firme private care vor dezbate subiecte actuale pe probleme de mediu la nivel national si international, conform urmatorului program:

MIERCURI, 29 Februarie 2012

Sala 2 (Pavilionul C1)

  • 10.00-11.00,Tema "Motoare electrice - Sisteme de control”, sustinuta de Conf. Alexandru Vasile - Centrul de Electronica Tehnologica si Tehnici de Interconectare - Incubatorul tehnologic si de afaceri din Universitatea Politehnica Bucuresti.
  • 11.00-12.00, Tema "Sistem informatic pentru determinarea automata a accidentelor rutiere”, sustinuta de Prof. Cristian Andreescu, Director al Centrului de Cercetari pentru Autovehicule Rutiere din Universitatea Politehnica Bucuresti.
  • 12.00-13.00, Tema "Tehnologii National Instruments pentru controlul si achizitia automata de date”, sustinuta de Conf. Tom Savu - Centrul de Cercetari pentru Tehnologii Avansate din Universitatea Politehnica Bucuresti.
  • 13.00-14.00, Tema "Vibrometrie laser: masurarea zgomotelor si vibratiilor fara limite dimensionale” sustinuta de Dr. Ing. Cristian Gabriel Alionte - Centrul de Cercetari pentru Mecatronica din Universitatea Politehnica Bucuresti.
  • 14.00-16.00, Tema "Interferometru Fabry-Perot reglabil optic”, sustinuta de Prof. Alexandru Marin, Director al Centrului de Transfer Tehnologic” din Universitatea Politehnica Bucuresti.

JOI, 01 Martie 2012

Sala 2 (Pavilionul C1)

10.00-18.00, Tema ”Prezentare de aparate de cercetare si productie pentru analiza structurala, sustinuta de METRON.

Sala 3 (Pavilionul C3)

10.00-11.00, Tema "Sistem hibrid de integrare a energiei produse din surse combinate - solar fotovoltaic si eolian - intr-o retea electrica”, sustinuta de Prof. Dumitru Popescu, Director al Centrului de Cercetari pentru Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica Bucuresti.

Centrul de Presa

10.00-16.00, Tema "Noul normativ 17-2011 - modificari privind masuratorile instalatiilor electrice”, sustinuta de Ion Calota, Presedintele Asociatiei Romane a Electricienilor.

Printre firmele participante la ROMCONTROLA 2012 se vor regasi, ca in fiecare an, liderii domeniului aparaturii de masura si control, printre care enumeram: METRON, TESTO, DOLSAT, ARC BRASOV, ROMEXPRIM, NAMICON, LINDE GAZ, ROFARON, REDOX LAB SUPPLIERS, VIOLA TOTAL etc.

In aceeasi perioada se va desfasura Expozitia Internationala pentru Tehnologii si Echipamente de Protectie a Mediului, Reciclare si Energii Alternative - ROMENVIROTEC. Participantii la aceasta expozitie, firme de prestigiu din Romania si din strainatate, vor expune cele mai noi proiecte din domeniul protectiei mediului, reciclarii si energiilor alternative.

Program de vizitare:

28 februarie - 01 martie, intre orele 10.00 - 18.00

02 martie, intre orele 10.00 - 16.00 

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-urile dedicate evenimentelor: www.romcontrola.ro si www.romenvirotec.ro, (rubrica stiri si noutati) sau Departamentul Promovare ROMEXPO: