Sorin Serban este noul Vicepresedinte al Directoratului, coordonator al Resortului Restructurari si Recuperare Credite

Data publicarii: 27-02-2012 | Finante-Banci

Sorin Serban a fost investit in functia de Vicepresedinte al Volksbank Romania, fiind coordonator al activitatilor Resortului de Restructurari si Recuperare Credite. 

Dl. Sorin Serban are o experienta  de peste 16 ani in domeniul financiar, din care mai bine de 12 ani in managementul riscului si creditare. Inainte de a se alatura echipei Volksbank, Dl. Serban a ocupat pozitia de Chief Risk Officer in cadrul Garanti Bank Romania. 

Anterior, el a ocupat diverse functii de management in mai multe institutii bancare din Romania - OTP Bank Romania, CA IB Corporate Finance Romania, Millennium Bank si Citibank Romania, dar si in afara tarii - ING Bank Canada, unde  a ocupat functia de Market Risk Analyst.

"Principalul obiectiv pe care il avem in vedere este sa pastram clientii si sa le castigam increderea, prin cunoasterea si adaptarea constanta la nevoile lor financiare”, a declarat Sorin Serban.

Dl. Sorin Serban detine titlul Chartered Financial Analyst (CFA) din 2004 si doua diplome universitare, dintre care una in Drept si una in Inginerie Electrica, la Universitatea Politehnica Bucuresti.

Despre Volksbank Romania

Volksbank a intrat pe piata din Romania in 2000. In prezent, Volksbank Romania este una din cele mai mari zece banci de pe piata locala, cu active de 4,7 miliarde de euro si o retea de 135 de unitati.

Incepand din 2010, strategia bancii s-a modificat, iar Volksbank Romania este in curs de repozitionare ca banca universala, care acorda egala atentie activitatilor de economisire, cat si celor de creditare si se adreseaza atat clientilor companiei, cat si clientilor persoane fizice. Incepand din octombrie 2011, controlul asupra Volksbank Romania a fost transferat catre vehiculul VBI Beteiligungs GmbH, in contextul vanzarii diviziei Volksbank International, fara subsidiara din Romania, catre Sberbank, din Rusia.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: