Elena Udrea (PDL): La Bucuresti vom avea cu siguranta un parteneriat cu UNPR la alegerile locale

Data publicarii: 27-02-2012 | Politica

Partidul Democrat Liberal va avea, cu siguranta, la Bucuresti, un parteneriat cu Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei in ceea ce priveste sustinerea reciproca a candidatilor la primariile de sector, a declarat, luni, inainte de sedinta BPN al PDL, Elena Udrea, presedinte al Organizatiei democrat-liberale din Capitala, vicepresedinte al formatiunii.

Ea a precizat ca "lista candidatilor PDL la primariile de sector este definitivata", dar nu a dorit sa anunte numele candidatilor. 

"La Bucuresti vom avea cu siguranta un parteneriat cu UNPR. UNPR are doi candidati la sectorul 2 si sectorul 4, doi primari in functie foarte bine cotati (Neculai Ontanu si Cristian Popescu Piedone - n.r.) care vor fi si candidatii la sectorul 2 si la sectorul 4. Intelegerea de la Bucuresti intre PDL si UNPR va fi in sensul sustinerii reciproce a candidatilor la primarii", a afirmat presedintele Organizatiei PDL Bucuresti. 

Elena Udrea a spus ca situatia candidaturilor pentru primariile din Bucuresti va fi, probabil, unul dintre subiectele aflate pe ordinea de zi a Biroului Permanent National de luni. 

Intrebata de presa daca la BPN se va discuta despre un posibil parteneriat cu Partidul Noua Generatie, condus de George Becali, in cadrul Miscarii Populare, Elena Udrea a declarat ca Miscarea Populara este un proiect la care PDL gandeste in acest moment. 

"La Bucuresti a fost discutie nu despre Miscarea Populara, ci despre o eventuala intelegere pentru alegerile locale. Pentru sustinerea candidatilor de primari ai PDL. Noi, astazi, avem impreuna cu PNG o majoritate in Consiliul General (CGMB - n.r.) de patru ani de zile. Am colaborat patru ani de zile. PNG ne-a sustinut in Consiliul General. Discutiile sunt legate doar de Bucuresti si vom vedea in viitor cum se vor concretiza", a precizat liderul democrat-liberalilor bucuresteni. 

Surse democrat-liberale au sustinut, pentru AGERPRES, ca, cel mai probabil, la Primaria sectorului 1 candidatul democrat-liberalilor va fi Theodor Paleologu. 

Sursa: AGERPRES