Sony Ericsson Xperia Arc S disponibil din luna martie la COSMOTE si Germanos Romania

Data publicarii: 28-02-2012 | IT&C

COSMOTE si Germanos Romania anunta disponibilitatea in toate magazinele, incepand cu luna martie, a noului Sony Ericsson Xperia Arc S, model premiat de European Imaging and Sound Association (EISA) pentru cel mai bun telefon mobil cu camera foto - 8.1 MPx pentru 2011-2012.

Arc S este un telefon special, care reuneste atat avantajele oferite de Android 2.3, cat si tehnologia Bravia de la Sony, disponibila pe televizoarele japoneze. Astfel, datorita procesorului de 1,4 GHz, viteza la deschiderea camerei foto, la conversia media, respectiv la incarcarea paginilor Web este cu 25% mai mare decat in mod obisnuit, iar imaginea defineste noi standarde de calitate. 

Camera foto asigura fotografierea de calitate chiar si in conditii de luminozitate scazuta, iar inregistrarea video se face in format HD, la 720 pixeli si 30 de cadre pe secunda. Puteti face foto-panorame cu Sony Ericsson Xperia Arc S, datorita tehnologiei 3D & 2D Sweep Panorama incorporata, ce permite combinarea a pana la 100 de cadre foto intr-unul singur - excelent pentru imortalizarea peisajelor, de exemplu. HD Multimedia Interface permite atat vizionarea de filme si fotografii ca pe un televizor, cat si transferul imaginilor pe un ecran mai mare. Cat despre experienta audio, telefonul dispune de mufa standard de 3,5 mm, la care se pot conecta casti audio de inalta fidelitate, pentru un sunet perfect. 

Sistemul de operare Android 2.3 faciliteaza accesul direct la serviciile Google: Android Market, Google Maps, Google Places si Google Voice Search, o functionalitate extraordinara ce permite cautarea pe baza de comanda vocala. Capacitatea de stocare este de 1 GB, telefonul este disponibil cu card de memorie de 8GB, optional poate fi folosit si un card de 32 GB. 

Conectivitate: HSDPA pana la 14,4 Mbps, HSUPA pana la 5,8 Mbps, plus Wi-Fi, Bluetooth si USB. 

Ecranul tactil capacitiv de 4,2 inci este protejat impotriva zgarieturilor si ofera, prin intermediul tehnologiei Mobile Bravia Engine, o experienta identica din punct de vedere vizual cu cea oferita de televizoarele Sony. Terminalul are o grosime de numai 8,7 milimetri si este disponibil cu carcasa albastru inchis (Midnight Blue). 

Sony Ericsson Xperia Arc S poate fi achizitionat la pretul de 644 lei (TVA inclus) cu abonamentul Smart XXL de la COSMOTE Romania, fiind disponibil in magazinele COSMOTE Romania si Germanos si fara conectare, la pretul de 1.799 lei (TVA inclus).