Euro Insol va depune in iulie planul de reorganizare a Asmita Gardens

Data publicarii: 11-06-2012 | Imobiliare

Administratorul judiciar al complexului imobiliar Asmita Gardens, Euro Insol, va depune la Tribunalul Bucuresti, in luna iulie, planul de reorganizare, care prevede continuarea activitatii firmei dezvoltatoare prin vanzarea celor circa 350 de locuinte disponibile in ansamblu, intr-o perioada de pana la trei ani, potrivit Mediafax.

"Speram ca in maximum o luna sa putem propune un plan de reorganizare al complexului. Am implementat deja masuri in acest sens, de la deschiderea insolventei in luna noiembrie anul trecut, care ar face sustenabil planul de reorganizare", a declarat joi, intr-o conferinta de presa, Remus Borza, reprezentantul administratorului judiciar.

El a spus ca saptamana viitoare va fi depus la Tribunalul Bucuresti tabelul definitiv al creantelor, potrivit caruia Asmita Gardens are datorii de 110 milioane euro. Cel mai mare creditor este Alpha Bank, cu 70 milioane euro, reprezentand un credit acordat in noiembrie 2006. Dupa aceasta data, administratorul are termen de 30 de zile sa depuna planul de reorganizare, aprobat de creditori.

Integral in Romania Libera