Hidroplasto isi continua ascensiunea cu lucrari pe DN2 Garoafa-Tisita si DJ 204 E Marasesti-Panciu

Data publicarii: 18-06-2012 | Afaceri

Colaborarile  din ani trecuti, cu  compania  Vega '93 - membra a grupului de companii Vega Holding, au demonstrat ca Hidroplasto este un partener de incredere in tratarea rosturilor la poduri si rezolvarea tuturor problemelor de infrastructura.  Din acest motiv grupul Vega Holding - unul dintre cei mai mari constructori din Romania, cu o experienta de 18 ani in  in acest domeniu, isi  continua dezvoltarea relatiei  de colaborare pe care o are cu Hidroplasto, si in anul 2012 pe toate proiectele din zona Focsani-Buzau.

Saptamana aceasta au inceput lucrarile  pe DJ 204 E, tronson Marasesti-Panciu, unde echipele Hidroplasto vor monta dispozitivele Gumba  BJ 50 pe patru poduri apartinand acestui tronson.                           

Lucrarile vor  continua in decursul acestei luni si pe tronsonul DN 2, Garoafa -Tisita cu instalarea acelorasi dispozitive consecrate deja pe piata contructiilor de avengura sub denumirea de  dispositive Gumba BJ 50, pe inca  opt poduri. Acestea sunt alcatuite din neopren armat cu otel de mare duritate si protejate la suprafata de o placa de aluminiu cu proprietati antiderapante.

Ascensiunea  continua a  companiei Hidroplasto rezulta din proiectele care sunt in desfasurare precum si din cele  finalizate pana acum in special cele terminate in acest an in care s-a colaborat numai cu companii de renume din domeniul infrastructurii precum, Romstrade, Astaldi, CCCF.

Calitatea produselor germane, garantia de 10 ani oferita atat pentru produse cat si pentru manopera executata conform Agrementelor Tehnice, a Avizelor si Certificarilor eiberate de Institute din Germania sunt atu-urile deja cunoscute ale companiei Hidroplasto, insa proiectele in care este implicata desavarsesc imaginea de lider in domeniul furnizarii si instalarii de dispozitive de acoperire a rosturilor.

Tag-uri: