Jones Lang LaSalle incheie un nou contract de inchiriere de spatii de birouri si project management

Data publicarii: 20-06-2012 | Imobiliare

Carestream Health, un furnizor mondial de solutii inovatoare in domeniul medical, a deschis primul birou in Romania in iunie 2012. Sediul de 1.250 m2 este situat in a patra cladire de birouri din parcul de afaceri West Gate, dezvoltat de Genesis Development. Jones Lang LaSalle a fost desemnata pentru a reprezenta exclusiv Carestream, de la procesul de inchiriere pana la amenajarea si darea in functiune a sediului. Jones Lang LaSalle reprezinta Carestream la nivel global, in SUA si EMEA. 

Dezvoltatorii parcului de afaceri West Gate intentioneaza livrarea a 125.000 m2 de spatii moderne de birouri intr-un concept multifunctional,  care include 9 cladiri de birouri in forma de "H” (avand cate 6 etaje si o suprafata a etajului curent de cca 2.400 m2), un hotel, o galerie comerciala, un centru de fitness si spa, un complex rezidential si un teren de tenis. In prezent, primele 3 cladiri  de birouri sunt complet inchiriate, iar cladirea a patra, cu o suprafata inchiriabila de 15.400 m2, va fi finalizata in aceasta vara. Lucrarile de constructie pentru  a 5-a cladire de birouri sunt in derulare, fiind programata pentru livrare in decembrie 2012. 

Guglielmo Bernard, EAMER Commodity Manager in cadrul Carestream, a declarat:. "Acest proiect a constituit o provocare, cu termene limita stranse, care au fost tratate cu inalt profesionalism de catre Jones Lang LaSalle. Lori Collin, directoarea departamentului de Tenant Representation, a gestionat  cu succes procesul de inchiriere,  in timp ce Cezar Florea, seful departamentului tehnic, a condus partea de Project Management a spatiului, reusind sa aduca economii semnificative bugetului nostru alocat. Am fost incantati sa observam abordarea proactiva a Jones Lang LaSalle, factori care au contribuit la succesul operatiunilor.” 

O abordare inovatoare a procesului de inchiriere/relocare pe piata spatiilor de birouri  din Romania o reprezinta  solutia propusa de Jones Lang LaSalle: platforma de servicii combinate - reprezentare exclusiva a chiriasilor si project management - un instrument indispensabil atunci cand o companie decide sa deschida un nou birou sau sa-si mute sediile existente. Printre clientii care au ales noua platforma de servicii combinate de inchiriere si amenajare a sediilor amintim SAP, Volksbank, MasterCard si Lenovo. Carestream Health Romania isi deschide sediul in West Gate