MasterCard si CFR Calatori continua reducerile de vacanta cu un discount de 15% la biletele de tren cumparate online

Data publicarii: 28-06-2012 | Finante-Banci

Pentru al doilea an la rand, in perioada vacantei de vara, CFR Calatori si MasterCard continua campania de reduceri pentru biletele de tren achizitionate online si maresc valoarea discount-ului la 15%. Campania "Trenul inseamna amintiri frumoase. Fa-ti altele noi si nu pierde timpul stand la coada” se desfasoara in perioada 1 iulie - 31 august 2012, pentru orice destinatie din tara. Serviciul e-commerce Bilete CFR este pus la dispozitie de CFR Calatori si Raiffeisen Bank.

Clientii care intra pe platforma www.cfrcalatori.ro si achita valoarea biletului cu orice card MasterCard sau Maestro beneficiaza automat de o reducere de 15% din pretul de vanzare de la casa de bilete, din care: 10% oferita de MasterCard, iar 5% de CFR Calatori, pentru toate platile online. Discount-ul de 15% se adauga eventualelor reduceri suplimentare, precum cele acordate studentilor sau elevilor, cele de minigrup sau cele pentru biletele dus-intors. 

 "Pentru a doua vara la rand, continuam sa impulsionam platile online pe segmentul de travel, pentru toti cei care isi doresc sa profite de concediu si sa isi simplifice pregatirile de vacanta”, spune Gabriel Ghita, Business Development CEE, MasterCard Europe. "Reducerea de 15% vine intr-un moment in care cu totii cautam oferte la mare sau la munte, fie pentru un sejur complet, fie doar pentru un weekend, iar o modalitate rapida si comoda de a cumpara biletele de tren si un pret cat mai bun sunt ajutoare de nepretuit. Pana acum, aceste atribute i-au determinat pe foarte multi posesori de carduri MasterCard si Maestro sa faca plati pe www.cfrcalatori.ro, economisind astfel timp si bani - procesul de achizitie fiind  simplu si la indemana”, continua acesta.

Discount-ul de 15% se acorda indiferent de banca emitenta a cardului, de valoarea initiala a biletului sau de destinatia din tara. Reducerea suplimentara pentru plata cu cardurile MasterCard si Maestro nu poate depasi 600 de lei per tranzactie. 

Ca sa poata beneficia de oferta valabila pentru cardurile MasterCard si Maestro, clientii trebuie sa se inregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, sa completeze toti pasii indicati pe platforma, sa aleaga destinatia unde vor sa ajunga si sa finalizeze plata. Dupa ce tranzactia este confirmata, clientul primeste pe e-mail varianta electronica a biletului de tren, care nu trebuie obligatoriu tiparita, identificarea avand loc pe baza buletinului sau a ID-ului de bilet.