Visa Europe lanseaza un program de reduceri pentru posesorii de carduri care calatoresc in strainatate

Data publicarii: 10-07-2012 | Finante-Banci

Visa Europe, impreuna cu bancile membre din Romania, lanseaza programul de oferte si reduceri la comerciantii din strainatate pentru posesorii de carduri care isi utilizeaza cardul cand calatoresc in afara tarii. Ofertele incluse in program sunt disponibile pentru clientii persoane fizice si persoane juridice, care detin carduri Visa. 

Toate persoanele care platesc cu cardul Visa la comerciantii inscrisi in program vor beneficia de oferte si discount-uri exclusive de pana la 20% la hoteluri, restaurante, magazine, vacante de tip City Break, bilete de avion sau la inchirierea unei masini in unele dintre cele mai vizitate capitale ale Europei, precum Londra sau Viena. Mai mult, posesorii de carduri pot avea reduceri la cumparaturi de pe site-uri cu numeroase brand-uri internationale daca achita cu cardul. Mai multe informatii despre ofertele si comerciantii din program puteti gasi la www.visa.ro/ro/taramuldeaur/oferte/oferte.aspx

"Am selectat cele mai populare destinatii turistice din Europa de Vest in functie de preferintele de vacanta ale romanilor si tinand cont ca aproape un sfert din totalul cheltuielilor efectuate cu cardurile Visa la comercianti in 2011 au fost in afara tarii, majoritatea in Europa  In continuare, ne propunem sa incheiem cat mai multe parteneriate cu comercianti din afara tarii pentru a oferi romanilor oferte cat mai diversificate si reduceri pe tot parcursul anului la plata cu cardul”, a declarat Catalin Cretu, General Manager Romania, Visa Europe. 

Principalele destinatii turistice incluse in program sunt Marea Britanie, Austria, Spania si Germania. Initial, programul este lansat in faza pilot si va fi actualizat in functie de interesul manifestat de consumatori de doua ori pe an cu oferte destinate perioadelor de vara si de iarna. 

Valoarea medie a unei tranzactii efectuate in strainatate cu un card emis in Romania este semnificativ mai mare decat cea a unei tranzactii in tara, datorita sumelor mai mari cheltuite pe durata vacantelor si a calatoriilor de afaceri. Astfel, daca romanii cheltuiesc in medie 38,1 € per tranzactie pe un card Visa, la comerciantii din strainatate aceasta suma se ridica la aproximativ 66  €. 

 Pe langa ofertele din strainatate, programul include si un parteneriat cu agentia locala de turism Veltravel, prin care consumatorii beneficiaza de reduceri de pana la 10% la plata online cu cardul Visa in functie de serviciile turistice achizitionate. In plus, orice persoana poate avea o experienta online completa, de la alegerea destinatiei pana la rezervarea si plata calatoriei. Astfel, la cumpararea unui bilet de avion, discountul este de 5%, pentru un pachet format din bilet de avion si hotel reducerea este de 7%, iar pentru rezervarea la hotel de 10%. Turistii pot beneficia de reduceri speciale si pentru asigurarile de calatorie, biletele de avion low-cost sau la pachetele de vacanta.

Reducerile sunt valabile pentru toate cele 80.000 de oferte de cazare la hoteluri, in peste 3000 de destinatii, pentru bilete de avion catre orice destinatie, cat si pentru orice combinatie avion-hotel-transfer-asigurare.     

Despre siguranta platilor online

Visa Europe ofera serviciul Verified by Visa pentru a adauga inca un nivel de securitate tranzactiilor efectuate. Verified by Visa protejeaza cardul impotriva utilizarii neautorizate si ofera siguranta deplina la cumparaturile efectuate pe Internet. 

Mai exact, detinatorul cardului care s-a inregistrat in Verified by Visa efectueaza o tranzactie doar dupa ce introduce parola pe care a stabilit-o la momentul inrolarii in sistem.

Posesorii de carduri au posibilitatea de a se inregistra in Verified by Visa pe site-ul bancii emitente sau in timp ce isi fac cumparaturile pe Internet, direct pe site-ul comerciantului, prin procedura Activation during Shopping (ADS). Aceasta procedura inovatoare face posibil ca orice posesor al unui card emis de o banca inrolata in sistem, care vrea sa plateasca cumparaturile la comercianti online Verified by Visa, sa primeasca instant un mesaj de activare a serviciului Verified by Visa. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: