Siatec furnizeaza peste 300 de usi la standarde europene pentru Maternitatea Regina Maria

Data publicarii: 01-10-2012 | Diverse

In luna iulie a acestui an s-a finalizat proiectul de montare a usilor in Maternitatea Regina Maria din Bucuresti. Proiectul este unul dintre cele mai mari din domeniul medical si a necesitat alinierea la standardele de rafinament specifice Retelei Regina Maria. Siatec a furnizat pentru noul spital peste 300 de usi care deservesc toate zonele: blocul operator, sala de nasteri, de terapie intensiva, neonatologie, rezervele si salile de operatii. Dintre acestea peste 160 sunt usi rezistente la foc. Produsele furnizate corespund celor mai inalte standarde fiind dotate cu tehnologie de ultima generatie intalnita la spitalele din Italia, Franta, Germania.

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Regina Maria din Bucuresti este unul dintre cele mai moderne din Europa. A fost inaugurat in 2008 si reprezinta rezultatul unei investitii de 5,5 milioane de euro. Colaborarea cu Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria a insemnat pentru Siatec o buna oportunitate de a consolida imaginea de lider in sistemele de intrari automate. Lucrarea a avut ca scop oferirea unui maxim de confort si protectie pacientilor, de aceea s-au folosit cu preponderenta usi rezistente la foc si usi automate. In plus, a fost vizata obtinerea unei ambiante placute in conformitate cu stilul modernist specific Retelei Private de Sanatate Regina Maria. Acest proiect este special tocmai prin obiectivul atingerii echilibrului intre calitate, siguranta si rafinament.

"Proiectul realizat pentru Maternitatea Regina Maria este cel mai mare dintre cele realizate de Siatec in domeniul medical insa si cel mai apreciat de echipa noastra. Ne-am bucurat sa intalnim un partener cu asteptari ridicate, cu o imagine puternica pentru care detaliile si standardele inalte sunt importante. Colaborarea a fost naturala si a generat o situatie de castig reciproc." Andreea Strugaru - Managing Partner Aluterm Group

Siatec are o experienta de peste 10 ani in in domeniul usilor medicale, acumulata in proiectele realizate la: Spitalul de Urgenta (Craiova), Spitalul Clinic Fundeni, Institutul de Cardiologie C.I. Iliescu, Institutul Oncologic (Bucuresti), Spitalul Clinic Colentina, Spitalul Coltea, Centrul Medical Unirea, Spitalul Municipal Bucuresti, Euromedica (Bucuresti), Policlinica Lukmed, Policlinica Cluj, Clinica Medical Service (Cluj Napoca). Domeniul medical se caracterizeaza printr-o serie de nevoie speciale in ceea ce priveste usile: rezistenta la trafic intens, izolare fonica performanta, facilitate in curatare si igienizare, protectie la foc sau la amenintari biologice. Colaborarea cu o serie de furnizori straini a permis Siatec sa ofere o gama completa de usi in functie de necesitatea fiecarui spatiu. S-au utilizat peste 10 tipuri diferite de usi.

"Proiectul a fost unul complex, am folosit o gama larga de usi pentru a raspunde cu strictete la nevoile specifice fiecarui salon, laborator. Ne mandrim cu acest proiect pentru ca am reusit sa optimizam fiecare element, sa oferim exact ce si-a dorit beneficiarul." Alexandru Constantin - Inginer Aluterm Group

Proiectul a presupus utilizarea urmatoarelor tipuri de usi:

  • - Usi rezistente la foc din lemn cu sau fara geam (peste 140 de buc.), montate pe coridoare, la intrarile in saloane, la cabinete; 
  • - Usi rezistente la foc batante automate, metalice cu geam (8 usi duble), montate in blocul operator; 
  • - Usi rezistente la foc metalice (peste 20 de buc.) montate in spatii tehnice;
  • - Usi multifunctionale (peste 150 de buc.) montate in cabinete, bai, camere tehnice;
  • - Usi cu unul sau doua canate, usi glisante automate (6 usi) montate in bloc operator;
  • - Usi glisante manuale (peste 20 de buc.) montate in salile de neonatologie ;

Referitor la aceasta colaborare trebuie subliniata importanta pe care o are intelegerea clara a nevoilor contractantului. Datorita valorilor comune ale celor doua companii, a dorintei de atingere a celor mai inalte standarde si a eficientei maxime, lucrarea de la Maternitatea Regina Maria reprezinta un reper in constructiile si amenajarile din infrastructura nationala de sanatate privata.

Siatec este divizia din cadrul Aluterm Group specializata in automatizari pentru cai de acces. Siatec este liderul pietei de automatizari pentru cai de acces furnizand echipamentele si expertiza pentru peste

1 000 de proiecte. In 2012 Siatec are peste 400 de colaboratori si parteneri nationali si internationali. Produsele din gama Siatec sunt: automatizarile pentru porti, usi automate, bariere automate, usi industriale, usi rezistente la foc, usi de garaj sectionale sau basculante, sisteme de actionare pentru ferestre, trape de fum si luminatoare, usi de spital, sisteme complete de andocare, gama completa de accesorii pentru toate aceste tipuri de echipamente enumerate.

Aluterm Group este un jucator important din industria constructiilor din Romania in ramurile automatizari pentru cai de acces si materiale din policarbonat.

Renumele Aluterm s-a construit prin calitatea, implicarea si performanta dovedite in cele peste 1 500 de proiecte pentru care a furnizat produse si prin colaborarea exemplara cu distribuitorii. Aluterm este un inovator si un creator de modele de succes din piata nationala.

Proiectele Aluterm Group:

  • Centre logistice: TNT, Fan Courier, etc.
  • Depozite/Hale: Saint-Gobain, Hale industriale Faur, Agrosel, Parc industrial ICCO etc.
  • Retele de depozite/Mari magazine: Arabesque Carrefour Mr. Bricolage, Bricostore, Billa, Mobexpert, Mega Image, Baumax, Auchan, Cora, Elvila etc.
  • Auto: Mazda, Renault, Toyota, Peugeot, Seat, Audi, Subaru, Citroen, Daimler-Crysler etc.
  • Spitale: Spitalul de Urgenta (Craiova), Spitalul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic Colentina, Spitalul Coltea, Centrul Medical Unirea, Spitalul Municipal Bucuresti, Euromedica etc.
  • Hoteluri: Novotel, Bulevard, Yaki, Regal, Golden Tulip, Malibu, Claremont, Rozmarin etc.
  • Gari/porturi/aeroporturi: Port calatori Constanta, Gara CFR Galati, Aeroportul International Targu-Mures, Aeroportul International Iasi, Aeroportul International Cluj-Napoca etc.
  • Cladiri de Birouri: Rams Business Park (Bucuresti), Olimpia Business Center (Cluj Napoca), Romtelecom (Sibiu), Sigma Center (Cluj Napoca), Edwards (Bucuresti);
  • Centre comerciale: Mall Baneasa, Iulius Mall (Cluj Napoca, Iasi), Iris Mall, Mall Vitan, Plaza Romania, City Mall, Mall Alba Iulia, Shopping Center Suceava, Central Shopping etc.
  • Center Cluj, Unirea Shopping Center Brasov etc.
  • Benzinarii: Lukoil, PETROM etc.
  • Banci: Alpha Bank, BRD, ASIBAN, BCR, CEC Bank etc.
  • Televiziuni: TVR, Realitatea etc.


Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: