Noii clienti Millennium Bank care isi deschid Cont de salariu primesc pana la 500 de lei bonus

Data publicarii: 08-01-2013 | Finante-Banci

Noii clienti persoane fizice ai Millennium Bank care isi deschid un Cont de salariu pana la finalul lunii martie 2013 primesc un bonus de pana la 500 de lei. Campania promotionala rasplateste clientii noi care decid sa-si incaseze salariul prin banca, oferindu-le, inca de la deschiderea contului, un bonus a carui valoare depinde de nivelul venitului.

Contul de salariu Millennium Bank este un pachet care include, printre alte beneficii, zero comision de administrare a contului, zero comision de administrare pentru Internet Banking si pentru linia de Call Center dedicata, precum si zero comision de administrare, in primul an, pentru cardul de debit. Toate retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank sunt gratuite, la fel ca si doua retrageri pe luna de la bancomatele altor banci.

In plus, prin facilitatea Card cu Bani Inapoi, cardul de debit atasat Contului de salariu returneaza clientilor pana la 100 de lei lunar din sumele folosite pentru cumparaturi la supermarketuri si benzinarii din toata tara. Clientii primesc bonusul in urmatoarea luna direct in contul lor de salariu si il pot folosi oricum doresc.

De asemenea, banca nu percepe comision pentru platile in valoare de pana la 200 de lei efectuate prin intermediul serviciului Internet Banking, permitand astfel clientilor sa-si administreze venitul lunar si sa-si plateasca facturile intr-un mod convenabil.

Noua oferta promotionala pentru Contul de salariu va fi disponibila in toate sucursalele Millennium Bank pana la 31 martie 2013. Regulamentul oficial al campaniei este publicat pe www.millenniumbank.ro.

Comunicat de presa