EARLY BOOKING 2013. Litoralul, acum cu 40 la suta mai tentant: lista ofertelor pentru la vara

Data publicarii: 11-01-2013 | Turism

Romanii sunt din ce in ce mai receptivi la ofertele de tip early booking ale agentiilor de turism si au invatat ca planificarea din timp a vacantelor le poate reducere chiar si cu 40% costurile cazarii. In 2012, promovarea ofertelor early booking pentru diferite destinatii din tara si din strainatate a inceput mai devreme fata de anii anterior, mai exact de la mijlocul lunii noiembrie, atunci cand a fost organizat in Capitala "Targul de Turism al Romaniei".

"Conceptul de early booking a prins si mai bine anul acesta", a declarat pentru gandul Corina Martin, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT), aceasta explicand ca este pentru al patrulea an consecutiv cand el este pus in pratica, in special pentru destinatiile de pe plan intern.

"Ii invata pe romani sa isi planifice vacantele din timp, obtinand cel mai bun pret posibil", crede sefa ANAT.

Printre destinatiile din strainatate catre care se pot indrepta turistii care isi rezerva in aceasta perioada vacanta pentru vara anului 2013, se numara atat cele din Grecia, Bulgaria si Turcia, foarte populare in randul romanilor in anul 2012, dar si destinatii fata de care turistii erau mai putin interesati in anii precedenti - Sicilia, Muntenegru sau Coasta de Azur.

Integral in Gandul.info