real,- face angajari. Cauta de la macelar pana la sef de raion

Data publicarii: 11-01-2013 | HR/Cariere

real,-  Romania face angajari in aceasta perioada la Cluj, Satu-Mare si Ploiesti. Citeste intr-un material ECONOMICA.NET ce exigente impun angajatorii candidatilor care vor sa lucreze la real,- si daca te califici pentru un loc de munca in cadrul companiei.

real,- angajeaza pe postul de macelar la Cluj. 

Te califici pentru postul de macelar la real,- daca ai absolvit studii medii sau scoala profesionala, ai calificare si experienta in domeniu. Detalii, aici.

Tot la Cluj, real,-  recruteaza in aceasta perioada omul potrivit pentru postul de brutar/cofetar/patiser. Si in acest caz, angajatorii cauta candidati care au calificare si experienta in meseria de brutar/cofetar/patiser care demonstreaza ca au abilitati organizatorice si de comunicare. Amanunte gasiti aici.

real,- angajeaza la Satu-Mare omul potrivit pentru postul de specialist asigurarea calitatii. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare de Tehnologie in Industria Alimentara sau Facultatea de Medicina Veterinara si are experienta in domeniul controlului calitatii. De asemenea, te califici pentru acest post daca ai cunostinte de operare PC si in domeniul legislatiei alimentare, cunostinte de limba engleza si daca demonstrezi ca ai gandire analitica, prezenta de spirit si ca poti performa in echipa. Mai multe informatii gasiti aici.

Integral in ECONOMICA.net