Contul SMART de la ProCredit Bank ofera la pachet servicii financiare flexibile si o dobanda avantajoasa pe contul curent

Data publicarii: 04-03-2013 | Finante-Banci

ProCredit Bank ofera clientilor sai persoane fizice un pachet complet de servicii pentru acoperirea nevoilor financiare ale persoanelor active, care dispun de timp limitat pentru gestionarea veniturilor pe care le incaseaza.

Contul SMART cuprinde un cont curent purtator de dobanda, card de debit Visa Electron, serviciul de Internet Banking ProB@nking Plus si acces la serviciul de Call Center de la ProCredit Bank. Costul de administrare pentru toate serviciile incluse in pachet este de numai 6 Lei / luna.

Pentru deschiderea de cont curent, emiterea si administrarea cardului si activarea si administrarea serviciului de Internet Banking, clientii nu platesc comision. Comisionul este 0% si pentru retragerile de numerar de la ATM-urile ProCredit Bank si platile cu cardul la comerciantii din Romania si din strainatate. Pentru platile nationale in regim normal efectuate prin Internet Banking, de pana la 50.000 Lei / transfer, se plateste un comision de numai 1 Leu / transfer.

Principalul avantaj al Contului SMART il reprezinta dobanda foarte avantajoasa, similara cu cea a unui depozit clasic pentru 3 luni. Dobanda acordata de banca este de 5,3% pe an, in perioada 1 martie - 1 mai 2013. Dobanda se aplica intregii sume din cont, daca exista un sold minim de 4.000 Lei. 

Tot de la 1 martie 2013, pentru conturile in Eur, respectiv 25 februarie 2013 pentru conturile in Lei, depozitele constituite prin ProB@nkig Plus sunt mai avantajoase. Astfel, pentru Depozitul Clasic in Lei cu maturitate de 6 sau 12 luni, banca acorda un procent suplimentar fata de dobanda standard de 0,5%, iar pentru Depozitul Clasic in Eur cu maturitate de 6 / 12 / 24 / 36 de luni, procentul suplimentar acordat fata de dobanda standard este de 0,2%.

Comunicat de presa


Ultimele stiri pe BankNews.ro: