Millennium Bank lanseaza un depozit in lei pe trei luni cu dobanda anuala care incepe de la 8%

Data publicarii: 05-03-2013 | Finante-Banci

Clientii Millennium Bank pot beneficia acum de un depozit promotional in lei pe trei luni a carui dobanda anuala incepe de la 8% pentru prima luna. Dobanda medie a noului "Depozit Chibzuit” este de 6,03% pe an pentru perioada de trei luni, ceea ce plaseaza acest depozit printre cele mai bune oferte de pe piata pentru economisirea pe termen scurt.

Depozitul Chibzuit va fi disponibil pentru fondurile noi pana pe 31 martie 2013 in toate sucursalele Millennium Bank si poate fi constituit si prin intermediul serviciului Call Center. Banca nu percepe comision pentru deschiderea si administrarea depozitului, iar suma minima pentru deschidere este de 2.000 de lei. In cazul denuntarii in avans, clientii primesc 50% din dobanda acumulata pana la acel moment.

Portofoliul de produse de economisire al Millennium Bank include, printre altele, Depozitul Ascendent cu dobanda progresiva, care ajunge la 10% pe an in a sasea luna, contul de economii pentru copii "Sa Cresti Mare”, cu dobanda anuala de 5%, precum si Pachetul Dual, un instrument de economisire si investitii alcatuit dintr-un depozit in lei pe trei luni cu dobanda anuala de 10% si un fond de investitii cu risc moderat. 

Banca ofera dobanzi mai mari cu 0,25 puncte procentuale pentru depozitele la termen in lei deschise prin serviciul Internet Banking, ajungand la 6% pe an. Depozitele la termen in euro deschise prin Internet Banking beneficiaza de un bonus de 0,15 puncte la dobanda, ajungand pana la 3,65% pe an.