Salonul auto de la Geneva. Logan MCV si Duster Aventure, premierele Dacia

Data publicarii: 06-03-2013 | Auto

Producatorul autohton Automobile Dacia a pastrat traditia de a prexenta cel putin un model cu cazia fiecarei editii a expozitiei auto de la Geneva. De aceasta data, a fost randul unei noi variante Logan MCV si a unei serii limitate Duster care poarta numele Aventure.

Modificarile de design si repozitionarea tehnologica care au atras o multime de laude pentru modelele Logan si Sandero se extind acum si la break-ul Logan MCV. Acesta a adoptat noua identitate stilistica a marcii Dacia, care evoca, conform producatorului, un sentiment general de robustete si de forta. 

Al doilea model prezentat de Dacia La Geneva a fost o adevarata surpriza. In timp ce multi se asteptau la un face-list al SUV-ului Duster, la stand a fost prezentata o editie limitata a actualului model purtand supranumele "Aventure". 

Seria limitata Duster Aventure este disponibila in versiunile 4x2 si 4x4. Modelul este echipat cu GPS Garmin semi-integrat in tabloul de bord. Acest GPS mobil este dotat cu hartile rutiere a 45 de tari europene.

Sursa: EVZ.ro