Inspectia Muncii analizeaza daca incidentul de la Casa Presei este sau nu accident de munca

Data publicarii: 07-03-2013 | Media

Inspectia Muncii cerceteaza daca 'prabusirea' liftului de la Casa Presei Libere este sau nu accident de munca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Eugen Tifin, purtator de cuvant la Inspectia Muncii.

'Doua persoane care au acuzat dureri de spate au fost duse la spital. Acestea au statutul de angajati si evenimentul s-a produs in timpul serviciului. Inspectia Muncii cerceteaza si se va pronunta daca este sau nu accident de munca', a spus Eugen Tifin. 

Liftul a cazut in gol cam doua etaje, de la etajul al doilea pana intre subsol si parter. 

Una dintre victime, care a fost preluata de SMURD, are o contuzie in zona lombara, dar era constienta, cooperanta si a fost dusa la Spitalul Floreasca pentru investigatii. 

Anterior, dr. Alis Grasu, managerul Ambulantei, a precizat, pentru AGERPRES, ca din primele informatii este vorba de trei persoane ranite: o persoana a fost preluata de ambulanta cu traumatism la genunchiul drept, echilibrata hemodinamic, constienta si dusa la Spitalul Elias, o a doua persoana a fost preluata de SMURD si dusa la Spitalul Floreasca, iar o a treia a refuzat internarea. 

Apelul la 112 a fost primit la ora 16.30.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: