Produsele New Look, disponibile acum in 3 rate fara dobanda prin CardAvantaj

Data publicarii: 07-03-2013 | Finante-Banci

Incepand cu luna martie, New Look se alatura CardAvantaj pentru a veni in intampinarea nevoilor fashionistelor de a achizitiona produsele preferate New Look printr-un sistem de plata cat mai accesibil. Astfel ca, in toate magazinele New Look din Romania, va fi disponibil sistemul de plata in 3 rate prin CardAvantaj. 

"Noul parteneriat cu Credit Europe Bank si produsul lor atat de apreciat, CardAvantaj, nu poate decat sa ne bucure, in special in luna martie, o luna dedicata exclusiv doamnelor si domnisoarelor. Prin intermediul CardAvantaj clientele noastre pot sa faca shopping relaxat, fara presiunea costurilor, produsele putand fi achitate in 3 rate, fara a plati dobanda”, a declarat Carmen Maruntelu, PR&Marketing Manager New Look Romania.

  New Look dedica prima saptamana din luna martie ofertelor speciale, concepute pentru reinnoirea garderobei. In fiecare zi, pana pe 8 martie, fashionistele sunt intampinate de oferte speciale. Ultimele doua zile ale campaniei sunt dedicate accesoriilor indraznete, care sa dea tusa finala outfit-urilor. Astfel, joi si vineri (7-8 martie), fanele brandului pot profita de -20% la toate accesoriile care nu fac obiectul unei alte promotii. Ofertele sunt valabile in toate cele 7 magazine New Look din tara.