COSMOTE lanseaza CONNECT GO, cartela preplatita de Internet ce ofera extra-optiuni cu navigare online nelimitata

Data publicarii: 12-03-2013 | IT&C

Evolutia tehnologiei a dus la aparitia a tot mai multe dispozitive ce permit explorarea mobilitatii la cel mai inalt nivel. Pentru a acoperi toate nevoile de navigare, COSMOTE Romania prezinta CONNECT GO,  noua cartela preplatita de Internet pentru modemuri, tablete si laptopuri, oferind, in premiera pe piata de Internet 3G din Romania, extraoptiuni cu trafic nelimitat de date.

"Satisfactia clientului este principalul obiectiv al COSMOTE Romania. De aceea, gandim oferte cu cel mai bun raport calitate-pret. Introducerea unei cartele preplatite de Internet, ce poate oferi inclusiv trafic online nelimitat, va elimina grija costurilor suplimentare, permitand mai multa libertate de comunicare”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE Romania.

Noua cartela preplatita de Internet este disponibila in doua variante: Cartela Connect GO la 8.68 euro (TVA inclus) si Cartela Connect GO insotita de modelul 3G MF195 la 149 RON (TVA inclus). Cele doua pachete includ 1GB trafic de date, disponibil timp de 30 de zile, la viteze de download de pana la 21,6 Mbps.

Mai mult, CONNECT GO ofera acces la extra-optiuni incredibile care pot include pana la trafic nelimitat preplatit, in perioada de valabilitate, cu viteze de download de pana la 21,6 Mbps. Astfel, CONNECT GO Flexible ofera Internet pentru cei care nu au nevoie permanent de navigare online si platesc pe masura ce consuma, CONNECT GO 1 week este perfect pentru cei care utilizeaza Internetul atunci cand calatoresc, in timp de CONNECT GO Unlimited 2.5 si Unlimited 6 sunt perfecte pentru cei care sunt mereu online, oferind trafic de Internet nelimitat. Mai jos gasiti toata gama de extra-optiuni:


Extra-optiune

Pret

(Credit)

Trafic inclus

Valabilitate

Tarif trafic aditional

Viteza download pentru traficul inclus

Viteza download pentru traficul aditional

Connect GO Flexible

N/A

N/A

N/A

0,02€/MB

N/A

21,6 Mbps

Connect GO 1 Week

5 €

1 GB

1 saptamana

0,01€/MB

21,6 Mbps

21,6 Mbps

Connect GO Unlimited 2.5

10 €

2.5 GB

1 luna

Nelimitat, gratuit

21,6 Mbps

128 kbps

Connect GO Unlimited 6

15 €

6 GB

1 luna

Nelimitat, gratuit

21,6 Mbps

128 kbps


Viteza de upload pentru extra-optinile mentionate anterior este de pana la 5,76 Mbps.

Pentru mai multe informatii vizitati www.cosmote.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: