Situatie fara precedent: de ce nu se mai transmit la TV extragerile LOTO

Data publicarii: 12-03-2013 | Media

LOTO 6/49, JOKER si NOROC - o buna parte dintre romani urmaresc cu sufletul la gura NUMERELE CASTIGATOARE la extragerile care au loc, de obicei, de doua ori pe saptamana. In ultima saptamana insa, extragerile loto nu s-au mai transmis la televiziunea publica, care, de altfel, a fost si amendata de CNA dupa ce o vedeta autohtona si-a expus partile intime in timpul unei emisiuni loto. Motivul intreruperii emisiunilor este expirarea contractului de peste 3 milioane de lei incheiat intre Loteria Romana si Societatea Romana de Televiziune.

Exceptand o perioada de 13 luni, ianuarie 2006 - ianuarie 2007, cand extragerile loto au fost difuzate de Antena 1, emisiunile au fost transmise de televiziunea publica. Acest lucru nu s-a intamplat in editiile din 7 si 10 martie, cand pe loto.ro a fost postat mesajul ca pot fi vizionate exclusiv pe site-ul Loteriei Romane. Nici vizionarea pe site nu a insa posibila.

Motivul opririi transmisiunilor loto este incetarea contractului dintre Compania Nationala Loteria Romana (CNLR) si Societatea Romana de Televiziune. In 8 februarie 2012, Loteria Romana a atribuit TVR un contract in valoare de 2,8 milioane de lei, fara TVA, pentru "servicii de divertisment in scopul transmiterii tragerilor loteristice". Contractul a inceput din 9 februarie, fiind valabil pentru 106 editii in care, pe langa extragerile loto, erau difuzate si o serie de momente artistice.

Integral in Gandul.info

Ultimele stiri pe BankNews.ro: