CONSILIUL CONCURENTEI A AUTORIZAT PRELUAREA A SASE MAGAZINE APARTINAND SC ALIMROM TRADING SRL DE CATRE SC PROFI ROM FOOD SRL

Data publicarii: 14-03-2013 | Afaceri

 Consiliul Concurentei a autorizat concentrarea economica realizata prin preluarea controlului de catre SC Profi Rom Food SRL asupra sase magazine detinute de SC Alimrom Trading SRL.

Concentrarea economica are loc, in principal, in domeniul comercializarii cu amanuntul de produse alimentare si nealimentare de consum curent prin magazine de tip supermarket, hypermarket, magazine de tip discount si alte magazine similare (cum ar fi magazinele de proximitate sau de cartier). Cele sase magazine a caror activitate a fost preluata de catre SC Profi Rom Food SRL sunt situate in orasul Cluj-Napoca.

Operatiunea de concentrare economica a fost analizata prin prisma prevederilor Legii concurentei (nr. 21/1996) si ale Regulamentului privind concentrarile economice. In urma analizei, autoritatea de concurenta a constatat ca, desi operatiunea notificata cade sub incidenta legii, nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea acesteia cu un mediu concurential normal.

Decizia Consiliului Concurentei cu privire la aceasta operatiune va fi publicata pe site-ul  autoritatii romane de concurenta www.consiliulconcurentei.ro, dupa obtinerea acordului partilor implicate referitor la datele cu caracter confidential.

comunicat de presa