Dupa fapta si rasplata - o bursa a actelor caritabile pentru copiii defavorizati

Data publicarii: 14-03-2013 | Finante-Banci

Timp de doua luni, angajatii Credit Europe Bank Romania si-au testat calitatile de fundraiseri in beneficiul organizatiei SOS Satele Copiilor Romania, in mod particular, pentru SOS Satul Copiilor Bucuresti, in cadrul celei mai ample actiuni de responsabilitate sociala desfasurata in companie pana acum.

Ca voluntari in proiectul intern "Dupa fapta si rasplata”, angajatii Credit Europe Romania au ales sa isi convinga intr-o maniera inedita colegii sa doneze pentru copiii provenind din familii defavorizate, dezvoltand astfel "bursa produselor si serviciilor” ce puteau fi adjudecate in schimbul unor contributii financiare. 

Printre activitatile inscrise in cadrul proiectului s-au numarat antrenamente pentru maraton, caricaturi, origami, sedinte de hair styling si make-up, car sharing sau ikebana. Cele mai populare s-au dovedit a fi insa produsele culinare - cafea aromata, fresh-uri de fructe, mese de pranz organizate pentru colegi si deserturi. 

In plus, mai multe produse unicat au putut fi adjudecate in urma unor licitatii interne. 

 "Initiativa, entuziasmul si efervescenta celor care s-au implicat spun totul depre dorinta colegilor nostri de a veni in sprijinul celor mici. Este un proiect special si pentru noi, fiind cea mai semnificativa implicare a organizatiei, de pana acum, in actiuni de CSR. Parteneriatul cu SOS Satele Copiilor Romania ne-a oferit tuturor prilejul de a da o mana de ajutor, la propriu, acestei cauze”, a declarat Bogdan Plesuvescu, Vicepresedinte Credit Europe Bank Romania si coordonator al activitatii de comunicare.

 "Multumim angajatilor Credit Europe Bank pentru deschiderea cu care s-au implicat si au implementat proiectul in cadrul companiei, precum si pentru evenimentul organizat pentru copiii din SOS Satul Copiilor Bucuresti. Copiii si adultii au socializat intr-un mod atat de prietenos, au facut fotografii, s-au jucat, au povestit despre intamplari din viata de scolar si despre familia SOS, au savurat dulciurile pregatite de angajatii Credit Europe Bank cu atata daruire si  pricepere, iar tortul conceput special pentru acest proiect a fost punctul principal de atractie si admiratie al copiilor si nu numai… Apreciem initiativa companiei si a angajatilor Credit Europe Bank si mai ales modul ingenios de a sprijini o cauza atat de nobila” a declarant Diana Podaru, Director SOS Satul Copiilor Bucuresti.

In cele doua luni de proiect donatiile angajatilor au atins aproximativ 11,000 Ron, Credit Europe Bank majorand aceasta contributie cu inca 22,000 Ron. Fondurile astfel stranse vor fi utilizate de catre SOS Satele Copiilor Romania pentru programele pe care le deruleaza organizatia pe directii cum ar fi servicii de ingrijire de tip familial, servicii de consiliere sau servicii de educatie.