Avocat: Dan Diaconescu s-a inteles cu Volksbank sa nu mai fie executat silit

Data publicarii: 18-03-2013 | Finante-Banci

Avocatul Daniel Fenechiu a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, ca Dan Diaconescu nu va mai fi executat silit de catre Volksbank, indiferent de hotararea pe care o va lua Judecatoria Sectorului 1 in privinta actiunii depuse de banca la instanta, dupa ce s-a ajuns la o intelegere amiabila intre parti. 

Fenechiu a aratat ca Diaconescu a avut doua intalniri cu factori importanti de decizie din cadrul bancii, respectiv directorul departamentului care s-a ocupat de linia de credit accesata de clientul sau, si ca s-a ajuns la o intelegere clara, care nu include si varianta executarii silite a clientului sau.

  Concret, a explicat avocatul, Diaconescu va continua restituirea sumelor de bani conform intelegerii la care s-a ajuns, in vreme ce banca nu va continua procedura executarii silite a clientului sau nici daca Judecatoria Sectorului 1 admite actiunea de incuvintarea executarii silite.

Avocatul a adaugat ca intelegerea a fost perfectata cu oficialii banci vineri, la ora 14.00.

"A fost vorba despre o neintelegere generata de lipsa de comunicare. S-au repus contractele pe tapet si se va continua restituirea sumelor de bani, conform programului. Nu mai exista niciun diferend intre Diaconescu si banca", a mai spus Fenechiu.

Integral in ZF.ro