Demo Metal 2013, unica expozitie din Romania dedicata industriei de prelucrare a metalelor

Data publicarii: 19-03-2013 | Afaceri

Euroexpo si Tehnic Media lanseaza cea de-a doua editie a Demo Metal, eveniment unic in industria de prelucrare a metalelor din Romania, manifestare ce isi propune sa devina etalon pentru sud-estul Europei. Evenimentul se va desfasura in perioada 24 - 27 aprilie 2013, in Pavilionul 107 al Romaero Baneasa. 

Tematica Demo Metal cuprinde: masini unelte si tehnologii pentru prelucrari prin aschiere, prelucrarea tablelor, tairere cu laser si cu jet de apa, debitare, sudura, scule si accesorii, materii prime si semifabricate, lubrifianti, aparatura de masura si control, automatizari, roboti, solutii software (CAD/CAM/PDM/PLM/ERP), consultanta, solutii de finantare, instruire etc 

La editia de anul trecut au participat 40 de companii din tara si din strainatate, care au ocupat o suprafata expozitionala de 3 000 mp. Peste 1100 vizitatori specialisti au trecut pragul evenimentului in cele 4 zile. 

Demo Metal faciliteaza incheierea unor contacte insemnate intre expozanti si companii din industria automobilelor, ingineria mecanica, industria de constructii navale sau aerospatiala, etc. care vad in acest eveniment o oportunitate de achizitie in cele mai bune conditii.

Evenimentul va pastra acelasi concept de la prima editie, dar va veni si cu alte elemente inovatoare. Editia din 2013 aduce, inca de la inceput, o premiera: extinderea tematicii evenimentului cu sectiunea specializata dedicata echipamentelor, tehnologiilor si consumabilelor pentru SUDURA.

Timp de 4 zile, atat expozantii, cat si vizitatorii, vor putea participa la activitatile conexe, organizate in trei zone distincte:

  • - "Demo Area” - spatiul dedicat demonstratiilor practice, unde masinile si echipamentele sunt in functiune;
  • - "Stand Area” - zona clasica de expunere si discutii, dedicata standurilor companiilor;  
  • - "Know-How Transfer Forum” - un spatiu deschis pus la dispozitia firmelor, in interiorul pavilionului expozitional, dedicat conferintelor, prezentarilor, forumurilor tematice si training-urilor, in directa legatura cu demonstratiile din Demo Area si din standurile companiilor expozante; 

Manifestarea constituie o platforma de informare si comunicare, o excelenta ocazie de interactiune pentru specialistii din industrie participanti la targ. In cadrul evenimentului, vor fi realizate prezentari de noi echipamente si tehnologii, conferinte tematice in vederea construirii unui mediu de afaceri sinergic si eficient in industrie. 

Companiile interesate se pot inscrie la Demo Metal (www.demometal.ro) pana la data de 1 martie 2013 .