PRECIZARI IN CAZUL ORGANIZARII LA ROMEXPO A MECIULUI DE HANDBAL OLTCHIM RAMNICU-VALCEA - GYOR ETO

Data publicarii: 21-03-2013 | Diverse

In urma stirilor aparute in mass-media in cursul zilei de luni 18.03.2013, dorim sa precizam urmatoarele:

In data de 6 aprilie 2013, Pavilionul Central al ROMEXPO va gazdui evenimentul Sensation - Source of Light, iar pentru acest show exista un contract comercial incheiat din anul 2012 intre ROMEXPO si organizatori, compania Events.

Organizarea acestui spectacol la ROMEXPO a fost anuntata atat in mass-media centrala cat si prin intermediul modalitatilor de promovare folosite de Events inca de la sfarsitul anului trecut.

In acelasi timp, vestea calificarii echipei noastre in semifinale precum si dorinta organizarii meciului in cadrul ROMEXPO au ajuns in atentia noastra in data de vineri, 15 martie 2013. 

In ceea ce priveste posibilitatea ca ROMEXPO sa gazduiasca meciul de handbal dintre echipele Oltchim Ramnicu-Valcea si Gyor ETO, va asiguram ca suntem deschisi colaborarii, ne dorim sa fim alaturi de sportivele noastre, dar in acelasi timp suntem obligati sa respectam contractul incheiat cu organizatorii Sensation - Source of Light.

In incheiere, uram mult succes echipei si ne dorim sa putem gazdui, in premiera, finala Ligii Campionilor la handbal, desigur cu Oltchim Ramnicu-Valcea una dintre finaliste.

Cu deosebita consideratie,

Mariana Suciu

Director General

Comunicat de presa