Banca Comerciala Carpatica (BCC) sustine fermierii alaturandu-se evenimentelor organizate de AGRALIM

Data publicarii: 21-03-2013 | Finante-Banci

"Sectorul agricol reprezinta o zona de interes in care am investit, pe parcursul anilor, resurse importante pentru adaptarea produselor la specificul acestuia. Experienta in finantarea agriculturii este extrem de importanta deoarece producatorii agricoli au nevoie de solutii personalizate ca urmare a sezonalitatii si particularitatilor acestui sector, banca avand in portofoliul istoric volume semnificative finantate in cadrul acestui segment. Prioritatea noastra este cel putin mentinerea ritmului de crestere in ceea ce priveste creditarea fermierilor pentru care ne-am propus, de asemenea, sa continuam parteneriatele. Prin participarea activa in cadrul acestor evenimente, dorim sa reconfirmam statutul de partener al sectorului agricol. Suntem incantati sa putem sustine un proiect cum este AGRALIM consacrat deja pe piata prin evenimentele organizate”, declara Gheorghe Cismaru - Director General Adjunct al Bancii Comerciale Carpatica. 

In calitate de partener, Banca Comerciala Carpatica va sustine Targul AGRALIM, Forumul Agricol, Balul fermierilor, Campania "De vorba cu fermierii din Moldova”, Intalnirea de club a fermierilor din Moldova, Ziarul AGRALIM.

Detalii privind produsele BCC se regasesc pe pagina web a bancii, www.carpatica.ro. De asemenea, clientii se pot adresa reprezentantilor bancii din orice unitate teritoriala sau pot cere informatii apeland 0.800.807.807, serviciu disponibil gratuit din orice retea nationala de telefonie fixa si mobila.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: