Declaratia Credit Europe Bank referitoare la informatiile privind comisioanele abuzive incluse in contractele CEB

Data publicarii: 26-03-2013 | Finante-Banci

Declaratia Credit Europe Bank referitoare la informatiile privind comisioanele abuzive incluse in contractele CEB:

In legatura cu informatiile preluate de catre publicatia dvs. referitoare la comisioanele abuzive incluse in contractele Credit Europe Bank Romania dorim sa va transmitem urmatoarele clarificari necesare:

 Avem convingerea ca toate prevederile incluse in contractele bancii sunt in spiritul legislatiei privind protectia consumatorului, care reglementeaza inclusiv costurile aplicabile creditelor. Mai mult, aceste prevederi sunt intotdeauna discutate si agreate de ambele parti inainte de intrarea in vigoare a oricarui contract prin care oferim produse sau servicii clientilor nostri.

 Tinem sa precizam ca  aceeasi instanta, Judecatoria sectorului 6, a solutionat recent o cauza similara - in dosarul nr. 18611/303/2012 - prin pronuntarea unei sentinte definitive in favoarea bancii in data de 20.02.2013, in acest fel recunoscand validitatea si justetea prevederilor contractuale de felul celor mentionate in articol. 

 In cazurile in care au existat diferente de interpretare, ulterior semnarii contractelor, ne-am exprimat intotdeauna deschiderea de a le rezolva in mod amiabil, in spiritul unei relatii autentice de parteneriat. In ceea ce priveste decizia luata impotriva bancii vor fi urmate toate caile de atac legale necesare pentru a sustine, si in acest caz,  punctul de vedere al bancii privind corectitudinea prevederilor utilizate in cazul contractelor sale de credit.   

Credit Europe Bank Romania - 20 ani 

In 2013 Credit Europe Bank (Romania) S.A. aniverseaza 20 de ani de prezenta pe piata locala.  Membra a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activeaza inca din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial si Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) si apoi, din 2007, in urma unui proces de rebranding, sub numele de  Credit Europe Bank Romania. 

In Romania Credit Europe Bank asigura o gama larga de produse si servicii catre aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 70 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking. 

Mai multe informatii despre produsele si serviciile bancii puteti gasi la www.crediteurope.ro,  www.cardavantaj.ro precum si pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania 

Comunicat de presa Credit Europe Bank

Declaratia este dreptul la replica privind informatia Credit Europe Bank a pierdut un proces privind comisioanele abuzive