Rovana Plumb: Implementam Programul Rabla incepand cu data de 15 aprilie, in mod cert

Data publicarii: 01-04-2013 | Auto

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca programul de innoire a parcului auto "Rabla" va fi implementat "in mod cert" incepand cu data de 15 aprilie, insa nu a putut preciza cate vouchere vor fi emise.

"Stiu ca toata lumea este in asteptare in ceea ce priveste programul de innoire a parcului auto, asa numitul Program Rabla. Suntem in perioada de evaluare si analiza si vom face implementarea incepand cu data de 15 aprilie in mod cert. Cuantumul valorii tichetului va fi undeva la 1.500 de euro, dar in momentul acesta nu pot preciza cate tichete vor fi emise pe data de 15 aprilie", a declarat Rovana Plumb. 

Ministrul nu a putut preciza numarul tichetelor care vor fi emise, insa a spus ca se fac demersuri pentru a exista o singura emisie de vouchere pentru tot anul. 

Ministrul Rovana Plumb, care este presedinte al Organizatiei de Femei a PSD, a participat, sambata, la Conferinta judeteana de alegeri a PSD Prahova, la care au fost prezenti 900 de delegati. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: