Elmas Brasov mizeaza pe o crestere a vanzarilor de utilaje premium Linde

Data publicarii: 01-04-2013 | Afaceri

Compania Elmas Brasov anunta ca anul trecut a avut vanzari de 7,25 milioane de euro pe segmentul de utilaje premium produse de germanii de la Linde Material Handling. Firma estimeaza o crestere a vanzarilor pe acest segment de 5% in 2013, mai ales ca germanii au lansat luna trecuta noua generatie de stivuitoare cu furci retractabile pentru sarcini de la 1,4 pana la 2 tone, acestea asigurand o productivitate ridicata in fluxul materialelor dintr-un depozit. 

Stabilitate si siguranta la inaltimi mari

Electrostivuitoarele cu furci retractabile Linde reprezinta clasa premium din sectorul tehnologiei de depozitare. Aceasta generatie poate opera sarcini la inaltimi de ridicare de pana la 13 metri, dispune de un concept nou al catargului si de o crestere a capacitatii reziduale de pana la 20%.

Confort la cele mai ridicate standarde

Pentru a obtine costuri reduse cu personalul de operare, Linde s-a focusat pe imbunatatirea proprietatilor ergonomice ale noii serii de stivuitoare.

Rezultatul obtinut consta in functia de ajustare a spatiului de operare, care include volanul,  display-ul, joystick-urile si suportul pentru brat, pentru a se conforma optiunilor fiecarui operator.

Nivelul de vibratii cauzate de operarea pe diferite suprafete este redus cu ajutorul suspensiei pneumatice a scaunului operatorului, care permite ajustarea pe inaltime cu paa la 110 mm.

Stocarea si extragerea materialelor de la inaltimi mari este acum mai usor de realizat datorita vizibilitatii ridicate printre catarg, dar si prin echiparea optionala cu un plafon panoramic din sticla care asigura si functia de protectie a operatorului in cazul caderii anumitor obiecte.

Cele mai bune nivele de productivitate din clasa sa

In comparatie cu concurenta, Linde este lider la aceasta clasa de stivuitoare, pe baza rezultatelor obtinute la testul de performanta TüV Nord.

Astfel noua generatie de stivuitoare cu furci retractabile ofera viteze de ridicare cu incarcatura de pana la 0,55 m/s, ceea ce se traduce intr-o crestere cu 41% in comparatie cu seria precedenta.

Pentru a obtine un consum de energie optim sunt disponibile 3 moduri diferite de operare: "performant” pentru un cuplu de putere ridicat, "eficient” pentru combinatia cea mai buna intre performanta de operare si eficienta energetica, si modul "economic” pentru aplicatii simple.

Elmas, partener exclusiv in Romania din 1996

Linde Material Handling GmbH, este o companie din cadrul Grupului KION, si unul din liderii mondiali al producatorilor de stivuitoare si echipamente de depozitare, si leader de piata in Europa.

In calitate de companie activa international, Linde Material Handling are capacitati de productie si asamblare in toate regiunile importante din lume, dar si o retea globala de vanzari si service cu reprezentante in peste 100 de tari.

 In Romania partenerul exclusiv Linde Material Handling este compania Elmas din anul 1996.

www.1234. ro

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: