Program rabla pentru carucioare si scaune de masina pentru copii. Cati copii din Romania folosesc acelasi carucior

Data publicarii: 03-04-2013 | Diverse

Reteaua de magazine Chicco a lansat un program de tip "rabla" pentru carucioare si scaune de masina pentru copii, oferind vouchere cu reduceri de 25% pentru noile achizitii in schimbul renuntarii la un produs vechi. Campania a fost lansata in contextul in care peste 80% din aceste accesoriile pentru copii sunt folosite, in medie, de cate patru serii de copii, a spus Ruxandra Burcea, directorul Chicco.

"Un carucior se foloseste in medie de cate patru copii. Carucioarele se dau mai departe la frate, la fin, la cumnat sau la prieten. In Romania, 80% dintre carucioare sau scaune de masina pentru copii sunt folosite de cate patru generatii", a spus Ruxandra Burcea, intr-o conferinta de presa, potrivit Mediafax.   

 Ea crede ca doar 20% dintre copii beneficiaza de carucioare noi. Cele mai scumpe carucioare costa intre 2.000 si 4.000 de lei, iar cele mai ieftine ajung la 400-1.500 de lei.   "La noi, din cauza saraciei, aceste produse se dau mai departe. Este grav sa folosesti un caucior sau scaun de masina perimat tehnic si care nu are toate sistemele de siguranta. In fiecare an sunt noi descoperiri in domeniu", a mai spus Ruxandra Burcea.   Aceasta a afirmat ca piata produselor pentru nou nascuti si copii s-a contractat in ultimii ani cu cate 7-10%, atat din cauza diminuarii puterii de cumparare a populatiei, cat si a scaderii ratei natalitatii.   

Chicco a lansat un program de tip buy back prin care orice posesor al unui carucior sau scaun auto pentru copii vechi il poate aduce in unul dintre magazinele proprii sau il poate trimite prin curier si primeste in schimb un voucher de 25% pentru urmatorul pachet de cumparaturi, indiferent de valoarea acestuia. Pot fi trimise carucioare si scaune auto de orice tip si marca.

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: