De 9 ani, medicii iau credite si bonusuri de la Libra Internet Bank

Data publicarii: 03-04-2013 | Finante-Banci

Libra Internet Bank aniverseaza astazi 9 ani de la lansarea, in premiera in Romania, a produselor bancare pentru medici, prin care si-a stabilit intaietatea pe aceasta nisa de piata in anul 2004.

"Chiar pe 02 aprilie 2013 se implinesc 9 ani de cand Libra Internet Bank - pe atunci denumita Libra Bank - a creat primele produse pentru sectorul medical, fiind intaia banca din Romania activa in mod dedicat pe acest segment. Am reusit impreuna sa construim cel mai variat portofoliu de oferte bancare pentru medici, cabinete, clinici si spitale. Specialistii medicinei si organismele ei profesionale ne-au acordat increderea lor, Libra Internet Bank fiind premiata in multe ocazii. Le multumim.”, a declarat Emil Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank.

Cea mai diversificata gama de produse bancare pentru medici de pe piata este dezvoltata de Libra Internet Bank, atingand in prezent peste 30 de tipuri de credite, depozite, carduri de debit si credit Libra Medical si Libra Business Medical si alte servicii specifice.

Totodata, Libra Internet Bank ofera cel mai rapid credit pentru medici de pe piata: creditul HIPOCRATE INSTANT cu acordare in maxim 2 ore de la momentul prezentarii documentatiei complete de catre client. 

Cu peste 100 de companii partenere, Libra Internet Bank are una din cele mai ample liste de optiuni de furnizori medicali agreati, de la care cabinetele si clinicile pot cumpara echipamente prin creditul HIPOCRATE DISCOUNT cu costuri 0 ale finantarii, adica fara dobanda, fara comisioane.

Banca a inregistrat la sfarsitul anului 2012 o crestere cu 14% a numarului de clienti din aria medicala si o crestere cu 21% pe segmentul de creditare a medicilor, comparativ cu finalul anului precedent.

"Ne-am castigat actuala pozitie privilegiata in mintea si chiar in sufletul medicilor, pentru ca ii intalnim des fata in fata, nu doar la achizitia de produse, ci si prin asistenta oferita in fiecare sucursala Libra Internet Bank, prin cel putin un angajat dedicat clientilor din domeniul medical. Ne bucuram ca si medicii sustin strategia noastra actuala bazata pe noi tehnologii, utilizand tot mai mult serviciul Internet Banking, la care au reducere 30% la comisioanele operationale fata de cele de la ghiseu.”, a precizat Gina Irimia, directorul Diviziei Profesii Liberale si Retail - Libra Internet Bank. 

Printre alte beneficii acordate cabinetelor/clinicilor, dar si medicilor si membrilor familiilor acestora se numara bonusul de +0,50% la dobanzi standard cu plata la scadenta pentru depozite la termen in RON si, respectiv, +0,25% fata de dobanda standard pentru economii in EUR sau USD.